Villeneuve: "Kubica merita sa fie campion"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.10.2008
Fostul campion mondial Jaques Villeneuve considera ca Robert Kubica merita cel mai mult sa fie campion mondial in acest sezon, intrucat are la dispozitie o masina mai slaba.

Pilotul echipei BMW-Sauber este la 12 puncte in spatele lui Lewis Hamilton si la 7 puncte de Felipe Massa cu numai doua curse inainte de final.

Kubica a reusit sa profite la maxim de greselile comise de rivalii sai, iar Villeneuve considera ca din acest motiv Kubica este indreptatit sa obtina titlul.

"Pilotul care merita cu adevarat titlul este Kubica. Nu a avut o masina atat de buna ca Felipe Massa sau Lewis Hamilton si nu a comis nicio greseala. Este incitant pentru ca acesti trei piloti pot castiga si noi credeam ca vor fi doar doi", a declarat Villeneuve pentru BBC Radio 5 Live.

Villeneuve a mai precizat ca modul in care hamilton va aborda ultimele doua curse va demonstra daca englezul poate face fata presiunii la care este supus in prezent. "Hamilton este extrem de rapid, fara niciun dubiu. Multe vor depinde daca va castiga sau nu in acest sezon pentru ca anul trecut l-a avut in mana si l-a pierdut la final. A fost aruncat in lupta de foarte tanar si i s-a spus de multi ani ca este cel mai bun din lume.

La un moment dat incepi sa crezi asta si banuiesc ca asta se intampla multor piloti la un moment dat in cariera".

Comentarii (14)

  • ia uitati-va la el...
    ia uitati-va la asta ce zice!kubica nu are psihic de campion....deocamdata.
    0 0
  • @
    Asta este stirea pe care o asteptam de dimineata. Si alti useri o asteptau.
    0 0
  • iar puncte
    masa de ce nu primeste punct si hamilton primeste!!!!!!!!!!nu inteleg rsp admin
    0 0
  • mda...
    ce urmeaza ??? sa zica gerhard berger ca hamilton va deveni campion mondial ?
    0 0
  • Offtopic
    Jacques a fost preferatul meu din primul an competitional pana cand s-a retras. I just love him :X poate revine in F1 si castiga iar campionatul :P
    0 0
  • sharky_raduku
    nu femeia de serviciu de la Renault care e de parere ca Piquet va deveni campion pentru ca e mai echilibrat si agresiv ....
    0 0
  • @michelle_b
    yep :) si mai bun ex.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Lewis
    Eu am inteles ca Lewis are o pernuta care ii spune la ureche, noaptea cand doarme: You are the best, The Force is with you! You are the only one that can do it! You can do it!

    Just kidding :) Desi asa era Buttercup care avea o pernutza verde si o mangaia si-i spunea: Sunt cea mai buna, sunt cea mai buna!
    0 0
  • Aha NeoGalaxy!!!
    vad ca te uiti cam mult la desene poate deaia vorbesti atatea prostii si iti faci iluzii cum ca massa va castiga campionatul.Si eu cred ca massa se roaga cu Biblia in mana la ora asta singur in camera lui ca sa nu ploaie in astea 2 curse.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Join
    Se scrie "ploua" si nu vad legatura cu desenele animate. Am fost si eu copil odata si am o gramada de amintiri placute in legatura cu PowerPuff Girls. Ca sa nu mai spus ca am invatat destul de multe cuvinte si replici din vremea cand Cartoon Network era difuzat in engleza. Scuze ca-ti spun... dar IQ-ul tau este sub 80 cu siguranta.

    Si da imi fac iluzii, inca mai astept un post in care sa spui ceva inteligent de la tine. Iluzii desarte se pare!
    0 0
  • pentru toti
    chiar merita kubca titlul desi nu are psihic de campion dar nici massa nici lewis nu au psihic de campion dar oricum degeaba va certati ca massa castiga titlul daca nu il mai asculta pe schumacher macar doua secunde. lewis e doar un taran la volanul unui monopost care desi nu a avut prea mari probleme in acest sezon tot nu a castigat prea multe mari premii. the best will win. this is massa.
    0 0
  • hamhamham
    hamilton nu este supus nici unei presiuni el trebuie daor sa conduca ca si pana acum dar un pic mai civilizat
    0 0
  • @sebabaubaur
    a... deci eu te acopar si iti zic sa inceapa "dansul" lui massa =)) (ca la silverstone)
    . probabil ca tu esti vre-un taranoi care a pus mana pe tastatura :)
    0 0
  • kubica
    kubica ar merita sa devina campion mondial dintr-o suta de motive. primul ar fi acela de a le inchide gura tuturor care cred ca polonezul a fost dintotdeauna out from the calcul. Hai frate, lasati-o mai moale cu psihicul de campion, asta mi se pare o insusire a naibii de falsa. Pur si simplu te nasti cu asta, cu faptul ca tu ai fost ales sa fi campion, ok?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru