Webber anunţă că Red Bull va lupta cu McLaren pentru pole în Singapore

de Daniel Popescu
Sambata, 22.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber este încrezător că Red Bull va reveni în Singapore în lupta pentru pole position alături de McLaren, însă Sebastian Vettel preferă să rămână precaut.

Red Bull Racing a terminat pe prima poziţie ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al statului Singapore, iar aceste rezultate îl determină pe Mark Webber să anticipeze că actuala campioana mondială va lupta sâmbăta pentru pole position.

Austriecii nu au mai terminat calificările în primii cinci de la Marele Premiu al Ungariei, ieşind astfel implicit din lupta pentru victorie la Spa-Francorchamps şi Monza.

"Cred că suspecţii obişnuiţi sunt din nou în frunte şi putem lupta pentru prima linie a grilei de start cu McLaren. Şi Ferrari arată destul de bine, dar niciodată nu putem fi siguri. Trebuie să fim pregătiţi pentru sâmbătă şi în mod obişnuit facem un pas în plus de vineri până sâmbătă, cu excepţia ultimelor două evenimente", a declarat australianul.

Urmareste Automarket
În schimb, Vettel a minimalizat importanţa rezultatelor obţinute în antrenamente şi consideră că lucrurile se pot schimba radical în calificări.

"Putem să fim destul de mulţumiţi, dar rămâne de văzut ce facem sâmbătă.

Este abia vineri. În special aici rezultatele nu sunt foarte concludente pentru că piloţii pot fi blocaţi în trafic. În ansamblu, monopostul pare să lucreze bine indiferent de pneuri şi vom continua de aici", a declarat germanul.

Via Red Bull

Comentarii (1)

  • Da ma..ca FERRARI este DACIA...hai ca esti amuzant Webber!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru