Webber: "Duelul Hamilton - Alonso va fi fascinant"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.03.2008
Confruntarea pe pista dintre Hamilton si Alonso va reprezenta sarea si piperul sezonului 2008, insa tot Raikkonen va castiga titlul, crede Mark Webber.

Pilotul australian crede ca revenirea lui Fernando Alonsos la Renault va creste gradul de spectaculozitate in Formula 1, intrucat spaniolul se poate confrunta mult mai liber pe pista cu fostul sau coechipier, Lewis Hamilton.

Totusi, Webber crede ca Alonso nu poate castiga "razboiul" cu rivalul sau, cel putin nu in acest sezon. "Lupta ar putea deveni mai apriga pe pista, pentru ca manusile au disparut", a declarat Webber referindu-se la duelul Hamilton - Alonso. "Fernando se poate lupta cu Hamilton. Ar putea fi fascinant. Fernando ar fi incantat ca, la sfarsitul anului, sa ii fi batut pe Hamilton si McLaren, dar stie ca este imposibil in primul an. El nu spune ca nu ii pasa despre asta, este pur si simplu realist. In ansamblu, nu va castiga razboiul, insa unele lupte ar putea fi spectaculoase".

Webber lauda calitatile lui Hamilton, insa sustine ca Raikkonen va reusi sa-si apere titlul in acest sezon. "Hamilton este foarte bun. Masina de anul trecut a fost foarte buna, dar a fost exceptional sa piloteze la nivelul lui Fernando.

Dar probabil ca Raikkonen va castiga titlul. El si Ferrari au facut o treaba foarte buna in teste. Probabil ca vrea mai mult sa se bucure de acest sport dupa ce a castigat titlul.

Nu cred ca va ramane in Formula 1 prea mult timp, asa ca va incerca probabil sa castige cateva campionate. A pierdut campionatul cu McLaren din cauza unei masini nefiabile, asa ca sosirea la Ferrari a fost foarte buna pentru el, iar Kimi poate reusi din nou", a incheiat Webber.

Comentarii (8)

  • ce faceti ?
    sunt foarte multe stiri cu hamilton si voi tot despre raikkonen bagati in continuu !!SUNTETI fan raikkonen,DAR NICI CHIAT ASA !!!
    ce faceti ?ne luati la misto ?
    0 0
  • Ptr baiatu cu:ce faceti ? de dar hamitlon ?
    Salut,am si eu o rugaminte la tine sa itri pe id meu de mes sa vb ceva cu tine,ok?.Te astept pe id meu : manolache_nicusor@yahoo.com
    0 0
  • despre comentarii
    Spatiul de comentarii de la sfarsitul fiecarei stiri este destinat dezvoltarii informatiilor prezentate in material.
    Orice comentarii legate de concursul F1 Champ se fac pe adresa de e-mail f1champ@automarket.ro, asa cum este specificat in regulamentul de concurs la paragraful 9.1
    0 0
  • posibil...
    Poate fi interesant duelul asta, dar ma indoiesc ca o sa se intaple des... Hamilton lupta cu Kimi, Alonso nu cred ca o sa-i aiba nici macar in campul vizual prea des.
    0 0
  • HM?
    Astept rsp tau cat mai repede posibil
    0 0
  • PTR tata mika
    Eu cred ca hamilton va castiga titlul si nu prin faptul k nu tin cu el,din potriva nu-l suport,este cam arogant.Dar sa nu uitam ca si ALONSO are surprizele lui
    0 0
  • driverx
    hmm
    interesante stirile .. nu era nici o problema daca nu se punctau .. dar sincer vizati doar o anumita parte din echipe.. PACAT
    EXISTA si RENAULT F1.. RED BULL.. in fine..
    0 0
  • corect
    numai ca fernando va fi castigatorul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru