Webber: "Este minunat ca am castigat puncte"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.03.2008
Mark Webber este fericit ca a reusit sa castige doua puncte pentru Red Bull in cursa de duminica.

Pilotul australian a concurat in cea mai mare parte a cursei in zona punctelor, terminand in cele din urma pe locul 7. Webber sustine insa ca ar fi putut termina chiar pe locul 6 daca nu ar fi fost tinut in spate de Takuma Sato.

"Primul stint a fost ok, dar m-am chinuit un pic in a doua parte din cauza lipsei aderentei. De asemenea, am ramas blocat in spatele lui Sato intr-un moment crucial al cursei si am pierdut circa doua secunde, intr-un moment in care ar fi trebuit sa ramana in fata lui Heidfeld.

Sunt incantat pentru toata lumea de la Red Bull pentru cele doua puncte, a fost un inceput de sezon greu pentru noi si este minunat ca am terminat cursa. de asemenea, multe multumiri celor de la Renault".

Coechipierul sau, David Coulthard, a terminat chiar la granita punctelor dupa ce s-a chinuit cu pneurile in startul cursei. "Granulatia primului set de pneuri era foarte mare, asa ca am pierdut 9 secunde in prima parte a cursei. A fost foarte cald, dar din fericire a fost putin innorat si asta a imbunatatit lucrurile".

Comentarii (2)

  • Headfeld???
    Ce pilot mai este si asta frate?? HEADFELD
    0 0
  • ati mai invatat sa scrieti?
    Se scrie Heidfeld nu HEADFELD :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru