Webber il sustine pe Alonso

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.10.2007

Mark Webber il sustine pe Fernando Alonso in lupta pentru titlul mondial. Dublul campion mondial este la patru puncte in spatele lui Lewis Hamilton, cu numai o cursa inainte de finalul sezonului.

"As fi incantat sa castige Fernando, dar cred ca Hamilton va reusi", a declarat Webber pentru Diario As. "Este in cea mai buna pozitie de a fi campion".

Pilotul echipei Red Bull spune ca Alonso este favoritul sau datorita bunei prietenii care il leaga de spaniol. Totusi, in ciuda prietenei, Webber spune ca ar fi extraordinar ca pilotii McLaren sa faca un accident. "Ar fi foarte interesant, iar Raikkonen ar castiga campionatul", a adaugat el.

La randul sau, si Rubens Barrichello este de partea lui Alonso. "Daca ma intrebati pe cine prefer, as spune Alonso", a declarat brazilianul. "In primul rand pentru ca este un pilot minunat, dar si pentru tot ce a facut pe parcursul acestui sezon".

Comentarii (5)

  • Am o nelamurire...
    Aseara aveam eram in urmatoarea situatie:
    17.10.2007-2773-12011-90-214
    Astazi, cultea dupa ce am strans: 7-5+5=7pt. sunt tot in aceeasi situatie. Cum se poate cu la 7pt. in plus sa am tot 214pt. Va rog sa ma lamuriti.
    0 0
  • @DEMOnick
    La ora 12:25 ai 213 puncte. Probabil punctajul nu s-a actualizat instantaneu.
    0 0
  • ...
    am citit pe eurosport un interviu cu webber in care era mentionat faptul ca este interesant sfirsitul de campionat si isi aduce aminte de lupta dintre piquet, prost si mansell, iar el nu are nimic cu alonso si hamilton dar ar prefera ca sa cistige kimi campionatul si cursa de duminica
    0 0
  • .....
    It's something I haven't seen for a long time. We're talking way back with Nigel Mansell, Piquet and Prost in Adelaide. I was only ten but I remember it well.
    I've got a great theory for a result. Whoever wins it, deserves it, but I'd really love to see Kimi win the race and the title. That's my tip. Ferrari to turn over McLaren. Nothing against Lewis or Fernando, it's just what I'd like to see.
    I hear there's a scenario where Kimi can win with Fernando and Lewis further back so that they all finish level on points, but Kimi would win the title because he's won more races. That would be pretty cool.
    0 0
  • Nu s-a rezolvat
    Din pacate nu am putut raspunde mai repede deoarece am avut probleme cu netul dar problema nu s-a rezolvat, dupa calculele mele la ora actuala (14:44) ar fi trebuit sa am 222pt. si am doar 215 deci imi lipsesc 7pt. probabil cele primite de Alonso de dimineata. Va rog daca se poate sa verificati in sistem nealocarea punctelor. Eu imi tin evidenta in fiecare seara a punctelor acumulate in ziua respectiva si la verificare nu mi-a dat bine. Imi puteti verifica contul pe ziua de astazi daca punctele alocate sunt bine pt. a va convinge? Va multumesc anticipat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru