Webber, operat la picior dupa un accident de masina

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 22.11.2008
Mark Webber a fost operat la piciorul drept dupa ce a suferit un accident de masina in timpul unui eveniment caritabil in Tasmania.

Pilotul echipei Red Bull, Mark Webber, a fost implicat sambata intr-un accident de masina dupa ce a avut o coliziune cu un autoturism in timp ce participa la o proba de ciclism in cadrul unei actiuni caritabile in Tasmania.

Australianul, care lua parte la evenimentul "Mark Webber Pure Tasmania Challenge", a fost transportat pe calea aerului la un spital din localitate, iar medicii au constatat ca are piciorul drept rupt.

La numai cateva ore distanta, Webber a fost supus unei operatii chirurgicale la piciorul drept, iar in prezent situatia sa este stabila.

Pilotul Red Bull nu a suferit alte rani majore, insa va mai ramane la spitalul din Tasmania cateva zile. In urma accidentului suferit, Webber va rata cu siguranta o buna parte a programului de teste din aceasta iarna, insa echipa este increzatoare ca va putea concura la Melbourne, in prima cursa de Formula 1 a sezonului 2009.

"Webber va ramane in Tasmania cateva zile inainte de a-si continua recuperarea in Marea Britanie", se arata intr-un comunicat de presa al celor de la Red Bull.

"Desi se pare ca nu mai poate participa la programul de teste din aceasta iarna, ne asteptam ca Webber sa isi ocupe locul pe grila de start de la Melbourne. Mark a marturisit ca este usurat ca soferul autovehiculului nu este ranit si a multumit familiei, prietenilor si suporterilor pentru mesajele de incurajare. Toti cei de la Red Bull ii doresc toate cele bune si speram sa se recupereze rapid".

Webber participa in acest weekend la propriul sau eveniment caritabil organizat in Tasmania. Evenimentul, care a ajuns la a patra editie, se desfasura pe o distanta de 250 km pe parcursul a 5 zile si consta in probe de ciclism si kaiac-canoe.

Comentarii (3)

  • MULTA SANATETE
    Si o recuperare rapida!
    0 0
  • Multa sanatate
    Mark e un bun pilot si speram ca va fi recuperat .REDBUL il va pastra oricum,Evenimentul sau de caritate este laudabil si e consecvent in al organiza felicitari
    0 0
  • @Multa sanatate
    Multa sanatate si speram sal vedem la Melbourne..Frumos gest organizarea evenimenului caritabil Poate Diavolul tasmanian il va motiva in noul sezon
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru