Webber: "Suntem mai buni decat rivalii"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.04.2008
Mark Webber sustine ca Red Bull sunt avantajati fata de rivali deoarece au o linie de piloti foarte competitiva.

Pilotul australian este increzator ca mecanicii si inginerii vor reusi sa faca o treaba foarte buna in acest an pentru ca el si David Coulthard se afla la violanul monopostului RB4.

"Noi avem doi piloti. Williams si Renault au doar cate unul", a declarat Webber pentru Motorsport Aktuell. Webber face referire, indirect, la Kazuki Nakajima si, respectiv, Nelson Piquet Jr, despre care sustine insa ca "pot fi buni in privinta timpilor".

Totusi, australianul sustine ca o pereche competitiva de piloti este esentiala pentru succesul unei echipe. "Trebuie sa extragem potentialul maxim din actuala masina cat mai repede posibil", a adaugat Webber, referindu-se la faptul ca echipele trebuie sa inceapta munca la monopostul pentru 2009 mult mai devreme decat anul trecut.

Comentarii (1)

  • sunteti patetici
    daca ar fi afirmat ca o sa castige campionatul ii depunctati pe kimi si pe masa cu 10 puncte ?
    pentru orice afirmatie a unui pilot depunctati o alta ehipa ? ..... pe ce fond ? aratine si noua acasta grila de punctare ca nu mai intelegem nimic , sel putin eu sunt intr-un haos total cu sistemul vostru se punctare.
    faceti acest joc transparent ca nu mai este placut deloc si nu ne mai da motive sa jucam. oricum sunt inscris si in ' mclaren grand prix ligue' ca aici ce va trimit nu primesc nici un raspuns......am urmarit la un moment dat stirile de pe fi.com si nu ati preluat nici una din acele zile , acum este tardiv , este doar o atentionare ca am urmarit cand am avut timp stirile din f1 si am observat ca nu punctati toate stirile care apar. regulamentul initial l-am citit tot si am fost foarte multumit de el la acea vreme , acum este o mare dezamagire.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru