Webber: "Toată lumea vrea să învingă Red Bull"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.03.2012
Mark Webber a admis că rivalii speră să învingă Red Bull după doi ani de dominaţie, însă este încrezător că echipa are ingredientele necesare pentru a rămâne în top.

Primele două sesiuni de teste din această iarnă au indicat faptul că Red Bull Racing rămâne una dintre echipele de top ale Formulei 1 şi în sezonul 2012, chiar dacă există unele opinii potrivit cărora în special McLaren a reuşit să reducă diferenţa comparativ cu anii trecuţi.

Mark Webber, care speră să treacă peste prestaţiile modeste de anul trecut, este însă încrezător că Red Bull are în Adrian Newey şi restul staff-ului tehnic o echipă capabilă să rămână în frunte.

"Avem câţiva rivali puternici şi cred că toată lumea este entuziasmată că Red Bull ar putea fi învinsă, probabil că asta şi-ar dori oamenii. Dar suntem uniţi: Adrian Newey munceşte din greu, iar şeful Christian Horner gestionează toate trupele. Chiar şi atunci când ai un Adrian Newey sunt multe ocazii în care te poţi găsi în postura de a rata multe oportunităţi, dar noi nu am făcut asta. La asta suntem buni şi asta trebuie să continuăm să facem", a declarat asutralianul într-un interviu acordat postul britanic de radio BBC Radio 5 Live.

Webber a fost întrebat de reporteri şi care este opinia sa despre sezonul modest pe care l-a avut Lewis Hamilton anul trecut, iar australianul sugerează că britanicul a fost parţial "doborât" de faptul că a cucerit titlul mondial în Formula 1 în doar al doilea său sezon în competiţie.

"Este normal pentru un sportiv să treacă prin momente grele în carieră.

În special când este vorba despre o persoană ca el, care a avut succes atât de timpuriu, care este negru şi care are o prietenă celebră, astfel de lucruri interesează pe multă lume. Are nevoie de o gestionare corespunzătoare şi trebuie să scoată tot ce are mai bun. Să sperăm că va fi mai puternic, dar nu prea puternic. Ca rival, speri să-şi poate realiza potenţialul, dar în mod cert vrem să-l învingem", a mai precizat el.

Via | James Allen

Comentarii (1)

  • BackonYou
    Redbull
    Cred ca va fi invinsa la un moment dat, dar stiu un lucru ca un inceput are si un sfarsit.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru