Weber critica comportamentul lui Alonso

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.08.2007

Managerul lui Michael Schumacher spune ca Fernando Alonso nu a reactionat corespunzator in privinta situatiei de la McLaren. Willi Weber spune ca Michael Schumacher a avut intotdeauna un comportament corect fata de colegii sai, in ciuda rivalitatii puternice.

"Bineinteles ca intotdeauna ai puncte de vedere diferite, dar, spre deosebire de Alonso, Michael a actionat intotdeauna corect. Pur si simplu a aratat cine este mai bun si nu a dorit niciodata sa plece de la echipa", a declarat Weber, care il acuza pe Alonso ca a avut un comportament iresponsabil in Ungaria.

"Alonso si-a pierdut capul si s-a comportant asa cum stim in Ungaria. Din cauza comportamentului sau imaginea sa are de suferit, iar asta este cel mai rau lucru care se poate intampla", spune Weber. Acesta ii recomanda lui Alonso sa vorbeasca pe pista. "Trebuie sa-si aduca echipa de partea lui. Faptul ca Hamilton se descurca atat de bine nu ar trebui sa-i afecteze mandria, ci sa-l motiveze. daca as fi fost managerul lui Alonso nu as fi vorbit cu alte echipe acum.

Ar fi stupid sa schimbe echipa. Are cea mai rapida masina, ce altceva mai vrea?", se intreaba managerul lui Schumacher.

Comentarii (7)

  • georgedaniel
    corect :)
    e corect ce-a spus weber,dar hamilton nu are experienta necesara pentru a castiga campionatu,asteptati cu calm pana cand hamilton va incepe sa greseasca si el,ca toti ceilalti :)
    0 0
  • corect
    Hamilton nu are experienta in formula 1. Sa nu credeti ca s-a asezat ieri intr-un monopost. El nu va gresi. Nu va gresi pt. ca are o scoala extraordinara in spate, pt. ca e foarte motivat, mult mai motivat decat Dl. Alonso, si toti ceilalti, si are si masina cea mai buna pt. a castiga campionatul.
    0 0
  • bavariarent.ro
    pana la urma
    pana la urma toti sunt oameni...si pilotii de formula.asa ca oricine poate gresi. si hamilton si alonso.
    0 0
  • daniel
    schumacher cel "corect"
    hai sa fim seriosi, schumacher corect ?!!? de unde si pina unde ?! episoadele cu hill, villeneuve, barichello (care i-a cedat un loc in austria), alonso ?? halal corectitudine !!!
    0 0
  • vonghita
    @daniel
    are dreptate weber, in cadrul echipei schumi a fost foarte corect, caci avea grija echipa sa nu miste nimeni in front. l-au pupat in cur dupa fiecare basina. uite cine da lectii de etica si morala. pe massa nu la vazut acum doua curse ca a vrut sa-l scoata pe alonso in decor la aprox 200 km/h, ce facea schumi pe pista era corect, doar ce a facut alonso la boxe e grav. nesimtitii, mai au si tupeu sa vorbeasca.
    0 0
  • =))
    tare comentariu vonghita ...webber mai are tupeu sa deschida gura?
    0 0
  • domnul cu shumi si barichello
    zici ca barichello asa de bun a fost!UNDEI ca nu il vad!!
    de altfel dintre campioni shumi a fost cel mai sportiv dintre toti!
    va mai aduceti aminte de ultimul lui concurs!daca kimi nu era escroc ajungea pe locul 3 din ultimu!!!!!!!
    deci nu va bateti joc de el ...ca stie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru