Williams a identificat cauzele accidentelor de la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.05.2010
Defecţiunile la suspensia spate şi aripa faţă au provocat accidentele separate suferite de Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg în cursa de la Monaco.

Williams a finalizat rapid investigaţia privind cele două accidente suferite în Marele Premiu al statului Monaco, când ambii piloţi au fost nevoiţi să abandoneze prematur.

Astfel, abandonul lui Rubens Barrichello a fost cauzat de o defecţiune la suspensia spate, în timp ce Nico Hulkenberg a avut probleme cu ambreiajul şi pilonii de fixare ai aripii faţă.

"Barrichello a avut o defecţiune la suspensia spate. Avem o bună idee despre componenta care a cedat, dar pentru a fi complet siguri aşteptăm rezultatele testelor din fabrică. Hulkenberg a avut o defecţiune la senzorul ambreiajului pe grila de start. Apoi a lovit spatele unui monopost Hispania în primul viraj şi şi-a deteriorat pilonii de prindere ai aripii fata. Când a intrat în tunel, aripa faţă a cedat şi monopostul a căpătat un caracter subvirator, izbindu-se de zid. Componentele care au cedat în cursă nu erau noi, fiind folosite pe monopost încă de la startul sezonului", a explicat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Oficialul britanic a admis că echipa va avea mult de muncă pentru a remedia defecţiunile suferite de cele două monoposturi, însă Williams intenţionează să introducă un nou update pentru Marele Premiu al Turciei de la sfârşitul lunii mai, în speranţa că performanţele echipei se vor îmbunătăţi după un debut modest de sezon.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru