Williams a lansat noile culori pentru sezonul 2019: compania de telecomunicații Rokit este noul sponsor principal al echipei

de Daniel Popescu
Marti, 12.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a prezentat noile culori cu care va concura în sezonul 2019 al Formulei 1 ca urmare a semnării unui contract de sponsorizare cu compania de telecomunicații Rokit.

Grila de start a sezonului 2019 al Formulei 1 începe să se contureze, iar Williams este cea mai nouă echipă care își prezintă culorile pentru noul sezon.

Echipa a optat pentru o lansare în care a folosit noile culori aplicate pe monopostul din sezonul 2018, astfel că fanii vor fi nevoiți să aștepte până la startul primei sesiuni de teste.

Noul monopost al echipei este vopsit în nuanțe de alb și albastru deschis, iar Williams a prezentat și noul său sponsor principal: compania britanică de telecomunicații Rokit.

Printre produsele oferite de companie se numără smartphone-uri și rețele wireless de telecomunicații, iar cofondatorul companiei este Jonathan Kendrick, care anterior a lucrat în Formula 1 ca inginer de pneuri pentru Goodyear. La evenimentul de prezentare au participat și cei doi piloți ai echipei pentru sezonul următor, Robert Kubica și George Russell.

Lansări monoposturi 2019:

● Haas: 7 februarie 
● Toro Rosso: 11 februarie
● Williams: 11 februarie
● Renault: 12 februarie 
● Red Bull, Mercedes, Racing Point: 13 februarie 
● McLaren: 14 februarie 
● Ferrari: 15 februarie 
● Sauber: 18 februarie

Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 18-21 februarie, în timp ce a doua sesiune se va desfășura în perioada 26 februarie - 1 martie, iar ambele vor avea loc la Barcelona.

De asemenea, Liberty Media a anunțat că va organiza în 13 martie un eveniment special pentru a marca lansarea noului sezon al Formulei 1.

Evenimentul va avea loc la Melbourne, iar la el vor lua parte toți piloții de pe grila de start.

Via Williams

Comentarii (3)

  • Mda...eu mi-aş fi dorit să ne prezinte monopostul, cum au făcut ceilalți, nu doar culorile acestuia. Spun asta pentru că nu vezi mai nimic din aripa față&spate, doar alb&albastru puse pe 4 roți.
    0 1
  • stimati suporteri al formulei 1 priviti si ata siteuri acolo sunt poze si video si se vede destul de bine poza aceasta e de duminika seara aparuta ,multi mau critikat unde am vazut si sau aratat destepti
    5 3
  • Se lanseaza noile masini cu surle si trambite, insa dupa primele teste de la Barcelona vedem situatia reala. 18 februarie - prima zi de teste.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru