Williams a refuzat demisia CEO-ul Adam Parr

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.05.2011
Adam Parr a dezvăluit ca a vrut să demisioneze din funcţia de CEO al echipei Williams, însă Frank Williams a refuzat propunerea.

Williams a confirmat marţi că va efectua o amplă restructurare a departamentului tehnic pe parcursul sezonului 2011, prin plecarea directroului tehnic Sam Michael şi a şefului departamentului de aerodinamică, Jon Tomlinson.

Cei doi nu au fost însă singurii care au decis să părăsească echipa, întrucât însuşi CEO-ul Adam Parr a vrut să demisioneze pentru că s-a considerat responsabil de cel mai slab debut de sezon al celor de la Williams din întreaga istorie.

"Asolut. Le-am oferit demisia mea lui Frank Williams, Patrick Head şi Toto Wolff (n.r - acţionar în cadrul echipei). Sunt responsabil şi mi-am asumat responsabilitatea ca ei să facă ce vor", a declarat Parr într-o videoconferinţa cu jurnaliştii.

Cu toate acestea, Frank Williams a respins cererea de demisie a lui Parr, care va rămâne astfel în funcţie. "Da, au făcut asta (n.r - au respins demisia). Dar asta nu înseamnă că nu mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat. M-am adresat întregii fabrici şi le-am explicat că sunt responsabil şi mi-am cerut scuze pentru vina mea în acest eşec", a mai precizat el.

Singura noutate în structura departamentului tehnic al echipei este, până în prezent, numirea lui Mike Coughlan în funcţia de şef al departamentului de inginerie.

Totuşi, în funcţie de modul în care va lucra la Williams, Coughlan ar putea fi promovat în funcţia de director tehnic începând din sezonul 2012.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Marius
    Adam Parr
    Oare cand se va intampla si la noi asa ceva? Cel care este responsabil de esec sa-si prezinte singur demisia? Cred ca nu prea curand :(
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru