Williams acuză ghinionul pentru poziţia modestă din clasament

de Daniel Popescu
Marti, 21.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas, pilotul de rezervă al Williams, susţine că echipa ar fi avut mai multe puncte în clasamentul general dacă nu ar fi avut ghinion în unele curse.

Cred că am demonstrat că ar fi trebuit să avem mai multe puncte, dar am avut mult ghinion

Valtteri Bottas
Pilot de rezerva Williams
Williams a obţinut în acest sezon prima victorie în Formula 1 după o pauză de opt ani, după ce Pastor Maldonado a trecut primul linia de sosire în Marele Premiu al Spaniei.

A urmat însă o perioadă nefastă pentru echipa britanică, care a câştigat doar 10 puncte în ultimele şase curse. Valtteri Bottas, pilotul de rezervă al Williams, susţine că echipa deţine un monopost competitiv şi că ar fi trebuit să obţină rezultate mai bune, dar că britanicii au fost loviţi de ghinion.

"Cu siguranţă îmbunătăţim monopostul şi înţelegem mult mai mult despre el de la începutul anului. Direcţia este potrivită tot timpul. Sigur că şi alte echipe îmbunătăţesc monopostul, dar dacă putem face o treabă bună şi dacă toată lumea forţează cred că putem obţine puncte bune. Cred că rezultatele pe care le-am obţinut în ultimele weekenduri au fost cauzate de mult ghinion.

Cred că am demonstrat că ar fi trebuit să avem mai multe puncte, dar am avut mult ghinion. Monopostul este într-o formă mai bună decât o arată rezultatele", a precizat el pentru publicaţia Autosport.

Williams ocupă în prezent locul şapte în clasamentul constructorilor, după ce a terminat pe locul nouă în sezonul precedent.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • no-name
    Daca il aveau pe Hulkenberg in echipa cu siguranta acum aveau mai putin 'ghinion' :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru