Williams amana cu doua luni introducea sistemului de ventilatie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.04.2010
Williams a anuntat ca va introduce noul sistem de ventilatie peste doua luni, intrucat rezultatele obtinute in China nu au fost pe masura asteptarilor.

Williams este una dintre echipele care a evaluat un sistem de ventilatie asemanator cu cel pionierat de McLaren in cadrul antrenamentelor de la Marele Premiu al Chinei.

Datele telemetrice obtinute in urma testelor nu au fost insa suficient de convingatoare pentru ca noua componenta sa fie utilizata in calificari si cursa, iar britanicii au confirmat ca mai au nevoie de aproximativ doua luni pentru a pune sistemul la punct inainte de a-l implementa pe monopostul FW32.

“Am obtinut cateva date bune din partea noilor componente, asa ca a fost un test util, dar inca mai avem de munca si acesta este motivul pentru care nu am concurat cu acest sistem in calificari. Ma astept sa avem nevoie de inca doua luni pentru ca sistemul sa functioneze in mod corespunzator”, a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

In cazul in care previziunile se vor adeveri, Williams va utiliza noul sistem de ventilatie abia la Marele Premiu al Europei de la finalul lunii iunie.

Pana atunci, echipa lui Frank Williams va introduce cateva update-uri aerdinamice pentru Marele Premiu al Spaniei de la finalul saptamanii viitoare.

“La fel a toate echipele, planuim o serie de update-uri pentru monopost in Spania si speram ca acestea sa ofere performanta de care avem nevoie in sezonul european”, a adaugat oficialul echipei britanice.

Williams nu a impresionat in debutul noului sezon competitional, castigand doar 6 puncte in patru curse, suficient insa pentru a ocupa locul 7 in clasamentul constructorilor.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru