Williams amana primul update major pentru Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.04.2010
Williams a anuntat ca va introduce primul update semnificativ pentru monopost abia la Marele Premiu al statului Monaco din luna mai.

Aproape toate echipele din Formula 1 vor introduce un update major la Marele Premiu al Spaniei de la finalul saptamanii viitoare, eveniment devenit de altfel traditional pentru prima cursa europeana a sezonului.

Cu toate acestea, Williams a decis sa faca exceptie de la aceasta regula, intrucat planuieste un prim update semnificativ pentru Marele Premiu al statului Monaco, ce va avea loc la numai 7 zile dupa cursa de la Barcelona.

“Avem cateva update-uri pentru Barcelona ce vor reprezenta un bun pas inainte, dar cred ca pasii mai mari vor veni la Monaco si Istanbul. Am facut foarte multe schimbari, asa ca avem nevoie de mai mult timp pentru a prinde viteza. Avem un program bun de dezvoltare pentru monopost si multe update-uri vor veni pentru Monaco si Istanbul. Trebuie doar sa plecam capul si sa aducem aceste lucruri pe monopost cat mai repede posibil”, a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

In ciuda faptului ca regulament tehnic pentru 2010 nu a suferit modificari majore comparativ cu 2009, Williams a dezvoltat de la zero noul monopost FW32.

Rezultatele nu au fost insa cele scontate, iar britanicii au castigat numai 6 puncte in primele patru etape, ocupand locul 7 in clasamentul general al constructorilor.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru