Williams anticipează o revenire de formă în următoarele curse

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.05.2011
Williams este încrezătoare că îşi poate reveni în următoarele trei-patru etape după debutul dezastruos de sezon.

Williams a înregistrat cel mai slab debut de sezon din întreaga sa istorie după ce a suferit nu mai puţin de patru abandonuri în primele trei curse, iar cea mai bună clasare a fost un loc 13 în Marele Premiu al Chinei.

Inginerii forţează introducerea unor update-uri care să asigure progresul, însă acesta este dificil de anticipat în condiţiile în care toate echipele vor introduce îmbunătăţiri. Totusi, directorul tehnic Sam Michael este încrezător că Williams va înregistra progrese semnificative în următoarele trei-patru curse.

"Simt că ne putem reveni pe parcursul următoarelor trei sau patru curse, în Turcia, Barcelona, Monaco şi Canada. Istanbul este un circuit foarte bun, un circuit pentru piloţi, iar acolo vom avea o nouă aripă fată, o nouă aripă spate şi un nou sistem de frane spate, dar mult mai multe vor veni pe parcurs. Nu există o pană de idei şi vor exista diferenţe majore în următoarele săptămâni. Unele distanţe dintre echipe par foarte mari, dar cred că se vor apropia pe parcursul următoarelor curse, pe măsură ce echipele aleg cel mai bun design", a declarat britanicul.

Via | The Guardian

Comentarii (1)

  • cadere libera...
    Williams nu mai este demult echipa din anii90.Din pacate. Renuntarea la un motorist oficial puternic nu a fost decat primul pas in decaderea lenta dar sigura a TEAM-ului. Fara sponsori, cu motoare Cosworth (doar ARO cred ca sunt mai slabe) si piloti de mana a doua Williams calca apasat pe urmele lui Tyrell,Benneton, etc
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru