Williams anticipează un spor de o zecime de secundă cu noua aripă faţă

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Williams a anunţat că va implementa o nouă aripă faţă pe monopost în Marele Premiu al Canadei, datorită căreia va înregistra un spor de 0.1 secunde pe tur.

În urma accidentelor suferite de Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg în Marele Premiu al statului Monaco, Williams a decis să renunţe la utilizarea noii aripi faţă în Turcia în favoarea versiunii precedente, întrucât nu a avut timpul necesar pentru a produce noi componente.

Noua aripă faţă va fi însă implementată în Marele Premiu al Canadei de peste două săptămâni şi, potrivit directorului tehnic Sam Michael, aceasta va aduce un spor de viteză de 0.1 secunde pe turul de circuit.

"Concurarea cu vechea aripă faţă ne-a costat aproximativ o zecime de secundă pe tur, dar a funcţionat bine în virajele de mare viteză. Vom avea următoarea evoluţie a aripii faţă pe ambele monoposturi săptămâna viitoare la Montreal", a declarat Michael pentru site-ul oficial al echipei Williams.

În paralel, Williams a confirmat că va continua investigaţiile pentru a afla motivele pentru care ambreiajul monopostului lui Barrichello a cedat la startul cursei de la Istanbul.

"Presiunea ambreiajului de pe monopostul lui Barrichello a fost mai puternică decât am anticipat având în vedere datele din antrenamente.

Avem ambreiajele de la ambele monoposturi sub investigaţie şi vom vedea care a fost problema", a mai precizat Michael.

Via | Williams

Comentarii (2)

  • Vechile glorii
    Chiar Williams nu mai are nici un fan. Pacat, o echipa cu un trecut frumos
    2 0
  • @coanda
    Sunt unii fani ce sunt fani ai echipelor momentului ... niste lasi si prefacuti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru