Williams ar putea începe sezonul fără KERS

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.03.2011
Williams nu exclude posibilitatea de a concura în Australia fără sistem KERS, în urma problemelor de fiabilitate din testele de la Barcelona.

Williams este una dintre cele nouă echipe care a confirmat că va utiliza sistemul KERS în sezonul 2011, însă britanicii analizează posibilitatea de a amâna startul cu noua tehnologie.

Echipa a înregistrat o serie de probleme la sistemul KERS în urma cărora Rubens Barrichello a pierdut timp preţios în testele de la Barcelona. Din acest motiv, pilotul brazilian a admis că este posibil ca Williams să participe la Marele Premiu al Australiei fără această tehnologie, decizia urmând să fie luată ulterior.

"Trebuie să decidem rapid ce vom face. Sper să nu ajungem la concluzia că trebuie să concurăm la Melbourne fără KERS, dar este posibil. Este un factor de incertitudine pentru noi. Într-o zi nu ne face nicio problemă, iar în ziua următoare ne face sute de probleme", a declarat Barrichello citat de publicaţia F1Today.nl.

Singurele echipe care au decis să nu utilizeze sistemul KERS pe tot parcursul sezonului 2011 sunt Lotus, Hispania şi Virgin.

Via | ESPNF1

Taguri: KERS, Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru