Williams ar putea renunta la lansarea oficiala a monopostului

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.01.2010
Williams va renunta la organizarea unei festivitati pentru lansarea monopostului din 2010, potrivit unor informatii neoficiale.

Echipele din Formula 1 au intentionat sa organizeze o lansare in comun a monoposturilor pentru sezonul urmator, insa ideea a fost ulterior abandonata.

BMW-Sauber a fost prima echipa care a confirmat oficial data de lansare a noului monopost, insa rivalii de la Williams ar putea renunta complet la acest eveniment. Informatia a fost publicata pe F1Fanatic, unul dintrecele mai cunoscute bloguri de Formula 1 din Marea Britanie, insa nu a fost confirmata de echipa britanica.

Daca informatia se va dovedi a fi reala, monopostul FW32 va fi prezentat presei cu ocazia primei sesiuni de teste din aceasta iarna, care va incepe pe 1 februarie pe circuitul de la Jerez. Primul care va urca la volanul acestuia va fi veteranul Rubens Barrichello.

"Am fost foarte fericit sa vad stralucirea din ochii angajatilor pentru ca sunt pasionati de ceea ce fac, asa cum sunt si eu. Atmosfera este grozava. Voi fi pe circuit in dimineata zilei de 1 februarie si ma vor scoate de acolo numai la caderea noptii", a declarat brazilianul potrivit televiziunii locale Globo TV.

Potrivit regulamentului sportiv, fiecare echipa va putea utiliza un singur monopost pe zi, astfel ca Nico Hulkenberg nu va putea debuta la Williams in aceeasi zi cu Barrichello.

Via | F1Fanatic | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru