Williams: "Avem multe opţiuni pentru sezonul 2013"

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams susţine că are numeroase opţiuni pentru linia de piloţi a sezonului următor, deşi presa internaţională anticipează promovarea lui Valtteri Bottras alături de Pastor Maldonado.

Williams va aborda aceeaşi strategie ca şi anul trecut în privinţa anunţării liniei de piloţi pentru sezonul următor, britanicii urmând cel mai probabil să comunice această informaţie după finalul sezonului.

Toto Wolff, directorul executiv al echipei şi unul dintre cei mai importanţi acţionari, afirmă că Williams are mai multe opţiuni şi ca decizia finală este una dificilă.

"Un anunţ va fi făcut în acest an, dar nu ştim încă perioada pentru că vrem să ne concentrăm pe acest sezon cu piloţii actuali, pentru că asta este important. Sunt multe opţiuni pe care le analizăm şi nu va fi uşor. Este o decizie foarte dificilă. În primul rând lucram de ceva timp cu aceşti băieţi şi sigur că asta influenţează mult decizia. Analizăm opţiunile pe termen scurt şi termen lung şi uneori cea mai bună soluţie pe termen scurt nu este şi cea mai bună soluţie pe termen lung", a declarat el.

Urmareste Automarket
Presa internaţională speculează că Pastor Maldonado îşi va păstra locul în echipa datorită finanţării de 35 de milioane de euro pe care o primeşte de la compania petrolieră de stat din Venezuela.

În schimb, se anticipează că Williams va renunţa la serviciile lui Bruno Senna în favoarea pilotului de rezervă Valtteri Bottas, care a impresionat în antrenamentele de vineri efectuate în acest an.

Într-o astfel de situaţie, Senna ar putea ajunge cel mai probabil la Caterham în locul rusului Vitaly Petrov.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • mobius
    Pacat de Senna, este dupa parerea mea, unul dintre cei mai talentati piloti de pe grila, dar la multele ghinioane pe care le-a avut, se adauga o oarecare negljenta si lipsa de nerv. Eu sper totusi sa-l mai vad si in anii viitori in F1.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru