Williams: "Bottas are şanse mari să fie promovat ca pilot titular"

de Daniel Popescu
Joi, 09.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Frank Williams a dezvăluit că pilotul de teste Valtteri Bottas are şanse mari să devină unul dintre piloţii echipei Williams, însă a refuzat să anticipeze când se va întâmpla acest lucru.

Esential 24 de puncte a obtinut Bruno Senna in acest sezon
Valtteri Bottas este la al doilea an în calitate de pilot de teste pentru Williams, iar în acest sezon are oportunitatea de a participa la 15 sesiuni de antrenamente din cadrul Marilor Premii.

Până în prezent, feedback-ul finlandezului i-a impresionat pe inginerii echipei britanice, iar co-fondatorul Frank Williams anticipează că Bottas va ajunge în cele din urmă unul dintre piloţii titulari ai echipei.

"Nu pot să prezic când va ajunge într-un dintre monoposturile nostre, pentru că nu putem pune trei piloţi în două maşini. Dar este foarte bine văzut în cadrul echipei. Pare un pilot talentat de la natură care nu spune foarte multe despre el însuşi, aşa că are o şansă foarte mare", a declarat britanicul pentru jurnalistul James Allen.

Urmareste Automarket
Presa internaţională a speculat că Bottas l-ar putea înlocui chiar în timpul sezonului pe Bruno Senna, însă brazilianul a terminat pe locul şapte Marele Premiu al Ungariei, iar Williams consideră că acesta poate fi momentul din care acesta să obţină constant rezultate pozitive.

"A fost un pilotaj bun din partea lui, aş putea spune că a fost chiar fără greşeală.

A fost foarte încurajator, [...] Bruno s-a descurcat foarte bine şi a avut nevoie de o încurajare mentală din pitlane. Este foarte inteligent şi cred că lucrurile vor decurge foarte bine pentru el", a mai precizat el.

Via James Allen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru