Williams: "Bottas va fi campion mondial"

de Daniel Popescu
Joi, 08.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pat Symonds, directorul tehnic al echipei Williams, consideră că Valtteri Bottas va reuşi să devină campion mondial pe parcursul carierei în Formula 1.

Am mai lucrat cu campioni mondiali în zilele lor de început şi nu am niciun dubiu, Bottas va fi campion mondial.

Pat Symonds
Director tehnic Williams
Valtteri Bottas a fost una dintre revelaţiile sezonului 2014 al Formulei 1 după ce a obţinut şase podiumuri şi a terminat pe locul patru în clasamentul general.

Performanţele sale i-au impresionat pe cei de la Williams, iar directorul tehnic Pat Symonds consideră că finlandezul a demonstrat deja că este capabil să devină campion mondial pe parcursul carierei.

"Sunt foarte impresionat. Este foarte rapid, nu face multe greşeli şi, atunci când le comite, învaţă din ele. Are o personalitate grozavă, este un adevărat jucător de echipă şi sunt absolut convins că are potenţialul de a deveni campion mondial. Am mai lucrat cu campioni mondiali în zilele lor de început şi nu am niciun dubiu, Bottas va fi campion mondial", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Symonds speră ca Bottas să obţină performanţa supremă într-un monopost Williams şi consideră că finlandezul are deja toate ingredientele necesare pentru a deveni campion mondial.

"Nu este vorba despre o singură calitate.

Nu este vorba doar de faptul că este rapid, pentru că există mulţi piloţi rapizi care nu vor câştiga niciodată titlul. Este vorba despre inteligenţă, despre modul în care o aplică, despre cum gândeşte lucrurile, munca pe care o depune, atenţia la detalii. Astfel de lucruri îi vor aduce titlul mondial. Sper să se întâmple într-un monopost Williams pentru că asta ar fi o poveste grozavă", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • mobius
    Sunt convins ca va fi campion mondial. Este talentat, talent dublat de munca si seriozitate. Il consider cel mai aproape de Alonso ca talent, seriozitate si stil de munca. Afirmatia ca sunt multi piloti rapizi care nu vor fi campioni mondiali, cred ca il vizeaza pe Massa.
    11 3
  • cred ca alonso e cel mai aproape de bottas ca talent seriozitate si stil de munca. Altii sunt chiar mai buni
    4 7
  • Într-adevăr , Bottas e un posibil viitor campion mondial
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru