Williams confirmă lansarea noului monopost la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.01.2011
Williams a confirmat oficial că va utiliza noul monopost FW33 pentru sezonul 2011 în prima sesiune de teste din această iarnă.

Williams a anunţat marţi prin intermediul unui comunicat de presă că va participa cu noul monopost pentru 2011 la prima sesiune de teste a acestui an, care va avea loc pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia în perioada 1-3 februarie.

Echipa britanică a confirmat astfel informaţiile anterioare semnalate de presă olandeză şi a infirmat tototdată speculaţiile lansate de publicaţia Auto Motor und Sport, care a susţinut că Williams va utiliza un monopost intermediar.

"Williams doreşte să confirme că va utiliza pentru prima oară monopostul pentru sezonul 2011 marţi, 1 februarie, în prima zi de teste de la Valencia", se precizează într-un comunicat de presă al echipei.

Totuşi, Williams nu va organiza o lansare propriu-zisă a monopostului, în special pentru că paleta de culori a monopostului nu a fost încă definitivată. Rubens Barrichello va urca în cockpit în prima zi de teste şi în dimineaţa celei de-a două zile, înainte de a-i ceda locul noului său coechipier, Pastor Maldonado.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru