Williams confirma noile culori ale monopostului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Williams a confirmat oficial ca noile culori ale monopostului FW31, dezvaluite recent de sponsorul Allianz, sunt conforme cu realitatea.

In cadrul paginii de prezentare a programului pentru Formula 1, Allianz a dezvaluit accidental noile culori ale monopstului FW31, cu care Williams va ataca sezonul 2009.

Oficialii echipei Williams au decis sa puna capat speculatiilor despre veridicitatea fotografiilor, anuntand ca acestea sunt reale. "Fotografiile infatiseaza un monopost FW30 modificat cu culorile din 2009", a declarat un purtator de cuvant al echipei Williams pentru publicatia olandeza Formule 1 Race Report.

Fotografiile "scapate" pe internet au prezentat monopostul FW31 in culori foarte asemanatoare cu cele de anul trecut, diferentele principale fiind reprezentate de amplasarea sponsorilor pe masina. Neoficial, fotografiile au fost realizate de Allianz in cadrul testelor de pe circuitul de la Algarve, cand Williams a inchiriat circuitul pentru o zi in scopuri de marketing.

Monopostul FW31 a fost lansat oficial pe 19 ianuarie cu o paleta de culori intermediara.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru