Williams confirmă participarea la prima sesiune de teste

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.01.2011
Williams a confirmat că va participa cu noul monopost FW33 în prima sesiune de teste de la Valencia, însă echipa nu a decis dacă va organiza o lansare tradiţională.

Williams F1 Team a devenit marţi ultimă echipă care confirmă participarea la prima sesiune de teste din această iarnă cu noul monopost pentru sezonul 2011.

Astfel, potrivit unui purtător de cuvânt al echipei, monopostul FW33 va putea fi urmărit în premieră în perioada 1-3 februarie pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia. Totuşi, britanicii nu au decis încă dacă să organizeze sau nu o lansare propriu-zisă a noului monopost.

"Monopostul FW33 va fi într-adevăr în acţiune la primul test de la Valencia. Acest lucru include o dezvelire a monopostului pentru presă, însă un eveniment de lansare real nu a fost încă confirmat", a declarat un purtător de cuvânt a echipei Williams pentru publicaţia olandeză F1Today.

În schimb, Williams a stabilit deja şi modul în care zilele de teste vor fi împărţite între cei doi piloţi ai echipei, Rubens Barrichello şi Pastor Maldonado. Barrichello va avea oportunitatea de a testa primul noul monopost în ziua de 1 februarie şi în prima parte a zilei de 2 februarie, iar Maldonado va urca în cockpit în după-amiaza aceleaşi zile şi va continua munca şi în ultima zi de teste de la Valencia.

În total, în cele 15 zile de teste ale iernii, fiecare dintre cei doi piloţi va urca la volan câte 7.5 zile.

Via | F1Today

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru