Williams confirmă recrutarea lui Smedley, fostul inginer de cursă al lui Massa

de Daniel Popescu
Marti, 25.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rob Smedley, fostul inginer de cursă al lui Felipe Massa, va fi noul şef al departamentului de performanţă pentru vehicule din cadrul echipei Williams.

Felipe Massa îl va păstra alături pe fostul său inginer de cursă Rob Smedley şi în noua sa carieră la Williams, după ce echipa britanică a confirmat marţi recrutarea acestuia la capătul mai multor luni de speculaţii în acest sens.

Smedley va avea însă un rol diferit la echipa britanică, întrucât a fost numit şef al departamentului pentru performanţa vehiculului. Prin acest rol, el va avea o influenţă semnificativă în dezvoltarea monopostului, însă în acelaşi timp va avea şi sarcini pe circuitele de curse.

În acelaşi timp, Williams a anunţat că noul său şef pentru strategia de curse este Richard Lockwood, care până în prezent a lucrat la Marussia. De asemenea, echipa a anunţat şi numele inginerilor de cursă ale celor doi piloţi ai săi pentru sezonul 2014: Andrew Murdoch îl va supraveghea pe Massa, în timp ce Jonathan Eddolls va continua rolul început anul trecut alături de Valtteri Bottas.

Aceste numiri reflectă cât de înalte sunt ambiţiile noastre.

Pat Symonds
CTO Williams
Pat Symonds, CTO-ul Williams, consideră că noile achiziţii reprezintă încă o dovadă a ambiţiei echipei de a reveni în lupta pentru primele poziţii după mai multe sezoane dezamăgitoare în spatele plutonului.
"Aceste numiri reflectă cât de înalte sunt ambiţiile noastre. Avem mai mulţi ingineri seniori care ni se alătură pentru atingerea acestor ambiţii şi sunt extrem de încântat să-i primesc", a precizat el.

Anterior, Williams a făcut şi alte recrutări de seamă de la echipele rivale, printre care se numără Shaun Whitehead (Red Bull), Dave Wheater (Lotus), Jakob Andreasen (Force India) şi Craig Wilson (Mercedes).

Via Williams

Comentarii (2)

  • Felipe ,Baby...
    8 5
  • daci76
    @ZZZ,exact asta vroiam sa zic si eu ,lol.Exista ceva special intre ei.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru