Williams crede că ar trebui să fie a patra forţă a Formulei 1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.05.2011
Sam Michael susţine că Williams poate deveni a patra forţă a Formulei 1, chiar dacă britanicii au înregistrat cel mai slab debut de sezon din istorie.

Williams a avut parte de un debut dezamăgitor de sezon, în care a înregistrat nu mai puţin de patru abandonuri, iar cea mai bună clasare a fost un loc 13 obţinut de Rubens Barrichello.

Cu toate acestea, directorul tehnic Sam Michael priveşte cu încredere spre prima cursă europeană a sezonului, iar britanicul afirmă că singurul motiv pentru lipsa de performanţă a fost aripa faţă. Pe baza unei componente cu o nouă specificaţie, el anticipează că Williams va intra în careul de aşi al Formulei 1.

"Baza monopostului ar trebui să fie suficient de bună pentru a lupta pentru al patrulea loc în spatele celor trei echipe de top. Vom lua o nouă versiune (n.r - a aripii faţă) în Turcia şi vom duce mai departe acest concept la Barcelona şi Monte Carlo. Am descoperit o nouă direcţie de dezvoltare pentru aripa faţă în tunelul de vânt, iar pasul înainte din Turcia va fi deja unul mare", a declarat britanicul pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.

De asemenea, Michael susţine că rezultatele obţinute în tunelul de vânt cu monopostul FW33 nu s-au transpus şi în realitatea de pe circuit, o problemă cu care s-a confruntat şi Ferrari în acest debut de sezon.

"La fabrică am văzut progrese importante în toate zonele, dar nu toate aceste progrese au fost remarcate pe circuit.

Mercedes a avut cu până la 7 km/h mai mult decât noi la viteza de top. Aceasta este cealaltă faţă a monedei, pe care sperăm s-o rezolvăm cu noua noastră aripa spate", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (3)

  • Kristi
    Williams crede...
    Sa creada!
    1 3
  • janick
    Sunt ei altii...
    ...macar un pic, mai pentru a patra forţa!
    1 2
  • Hai, maaa
    Williams a fost e echipa de valoare, este una din legendele autentice ale F1. Sa-i tinem pumnii. Bafta Williams! Vreau competitie! Vreau competitie cu competitori autentici F1
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru