Williams, interesata de serviciile lui Heidfeld

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.09.2009
Directorul tehnic al celor de la Williams a sugerat ca Nick Heidfeld se afla pe lista de achizitii a echipei britanice.

Piata transferurilor este dominata in aceste zile de plecarea lui Fernando Alonso de la Renault la Ferrari, insa aceasta mutare va deschide larg portile pentru multi alti piloti.

Williams este una dintre echipele care are toate sansele sa isi schimbe complet linia de piloti, intrucat Kazuki Nakajima nu a reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor, iar Nico Rosberg este aproape de o plecare la Brawn GP.

In contextul in care Nico Hulkenberg are mari sanse sa fie promovat drept titular in 2010, Williams va avea nevoie de un pilot experimentat care sa ajute echipa la dezvoltarea viitorului FW30, iar Nick Heidfeld este una dintre optiunile viabile in acest sens.

"In comparatie cu Kubica, Heidfeld arata foarte bine. Ar fi ridicol sa spunem ca a ajuns la finalul carierei. In ziua de astazi exista multe avantaje sa ai piloti experimentati, pentru ca toata lumea stie ca nu exista teste", a declarat Michael pentru publicatia Autobild.

Pe parcursul carierei sale, Nick Heidfeld a concurat pentru Williams in sezonul 2005 alaturi de Mark Webber, germanul terminand atunci pe locul 11 in clasament cu 28 de puncte.

Alte nume vehiculate la Williams sunt cele ale pilotilor Heikki Kovalainen, Rubens Barrichello si Timo Glock, care sunt in pericol sa isi piarda actualele locuri de munca la McLaren, Brawn GP si, respectiv, Toyota.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru