Williams introduce aripi noi în Belgia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.08.2010
Williams va introduce o aripă fată şi o aripă spate de configuraţii noi în Marele Premiu al Belgiei, în care Rubens Barrichello aniversează 300 de curse în Formula 1.

După un început modest de sezon, Williams a înregistrat un uşor reviriment în ultima perioadă şi atacă locul şase ocupat în prezent de Force India, de care o despart numai şapte puncte.

Pentru a-şi îmbunătăţi şansele de a obţine un rezultat pozitiv în Belgia, britanicii vor introduce aripi noi, potrivit dezvăluirilor făcute de Sam Michael, directorul tehnic al echipei.

"În această cursă vom avea o aripă fată şi o aripă spate noi, plus câteva modificări de natură mecanică pentru monopostul FW32. De asemenea, aşteptăm cu nerăbdare să sărbătorim a 300-a cursa a lui Barrichello, o realizare impresionantă", a declarat el.

Rubens Barrichello va participa în acest weekend la Marele Premiu cu numărul 300 din bogata sa carieră. Spa-Francorchamps este un circuit important pentru brazilian, întrucât acolo a obţinut primul pole position al carierei.

"Mă simt foarte privilegiat să fac parte din acest sport pentru atât de mult timp şi mă simt grozav să ating această piatră de hotar.

Încă mai cred că sunt în cea mai bună formă şi plănuiesc să rămân competitiv pentru mult timp după depăşirea Grand Prix-ului cu numărul 300", a precizat pilotul brazilian.

Williams este motivată să obţină un nou rezultat pozitiv în Belgia şi datorită performantei lui Nico Hulkenberg din Ungaria, acolo unde germanul a obţinut cel mai bun rezultat al scurtei sale carierei, un loc şase.

Via | Williams

Comentarii (1)

  • Gata o sa castige...
    Vor fi atat de bune, incat vor zbura!!!! Alonso, Vettel aveti grija la astia... Aaa sau Schumacher trebuie sa aiba grija ca sa nu zboare de data asta Bari pe langa el. Ca Bari e baiat dragut si nu-l mai chinuie, nici nu-l deranjeaza;) Ce naibi... Unii zboara(mai ales la figurat), altii conduc masini(si sunt penalizati)
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru