Williams introduce update-uri aerodinamice in China

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.04.2010
Williams va aduce cateva update-uri aerodinamice pentru Marele Premiu al Chinei in speranta ca va obtine rezultate superioare celor inregistrate in Malaezia.

Williams a castigat un singur punct in Malaezia prin Nico Hulkenebrg, in mare parte datorita abandonului suferit de Fernando Alonso in penultimul tur al cursei, in contextul in care pretentiile echipei britanice sunt mult mai mari.

Acesta este si motivul pentru care echipa britanica mizeaza pe un update important in perspectiva cursei de la Shanghia din acest weekend.

"In ceea ce priveste dezvoltarea monopostului, am muncit din greu pentru a produce imbunatatiri aerodinamice la aripile fata si spate pentru Shanghai", a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

La startul cursei de la Sepang, Rubens Barrichello a intampinat probleme imediat dupa stingerea luminilor rosii, insa echipa sustine ca a rezolvat defectiunile tehnice.

"Trebuie sa mai lucram la procedurile de start. Am rezolvat problema pe care a avut Barrichello pe grila de start si vom face o serie de starturi in antrenamentele de vineri", a adaugat el.

Obiectivul primordial al echipei ramane accederea in ultima parte a calificarilor, conditie esentiala pentru clasarea in puncte la finalul curselor.

Via | Williams

Taguri: Michael, Williams

Comentarii (1)

  • Ivanoff
    Pt Daniel Popescu
    Daniel: dc m-ai putea ajuta sa dezleg ënigma" jantelor pe 13 ti-as ramane super recunoscator! :)
    Cu toate ca urmaresc F1 de cand ma stiu,am luat dimensiunea jantelor "de buna" considerand ca e c m buna solutie dat fiind faptul ca rotile sunt expuse"(monoposturile neavand aripi) si este nevoie de cauciucuri "groase in carne",insa citind aceste noutati ma intreb,oare a fost doar o chestie de regulament sau intradevar era singura solutie tehnica.
    Merci si astept un raspuns "profi" ;)
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru