Williams laudă fiabilitatea noului monopost pentru 2014

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams este impresionată de fiabilitatea noului său monopost şi speră să poată lupta pentru victorii în sezonul 2014.

Esential 323 de tururi a parcurs monopostul Williams in a doua sesiune de teste din Bahrain
175
Williams nu s-a remarcat prin timpii realizaţi pe circuit în cele două sesiuni de teste din această iarnă, însă a ieşit în evidenţă prin cel mai mare număr de tururi parcurse în evaluările de săptămâna trecută din Bahrain.

Echipa a reuşit să parcurgă 323 de tururi, cu opt mai multe decât Mercedes, iar directorul tehnic Pat Symonds este impresionat de acest parcurs fără probleme de natură tehnică.

"Un motiv pentru care suntem mândri este că suntem singura echipă care a trecut prin testele de iarnă fără să provoace apariţia unui steag roşu. Nu ne-am oprit deloc pe circuit, iar acest lucru reprezintă o dovadă a designului, construcţiei şi calităţii monopostului. Am pierdut o zi întreagă la început din cauza unei probleme la cablurile care erau legate de electronica sistemului de alimentare cu combustibil, dar după aceea monopostul a fost de vis", a declarat el pentru postul britanic de televiziune SkySports.

Cu siguranţă sper asta, dar este cu adevărat dificil să lupţi pentru victorii.

Pat Symonds
Director tehnic Williams
Impulsionat de aceste prestaţii concludente, Symonds a admis că visează deja la obţinerea unor victorii, chiar dacă echipa a terminat sezonul precedent doar pe locul nouă în clasamentul constructorilor.

"Cu siguranţă sper asta, dar este cu adevărat dificil să lupţi pentru victorii.

Este extrem de competitiv, rata de progres este fără încetare, forţăm cât de mult putem, dar nu ne aşteptam la miracole peste noapte. Lucrurile arată bine, dar trebuie să continuăm să muncim şi rezultatele vor apărea", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • Massa va strange mai multe puncte comparativ cu vettel
    13 7
  • Poate cineva sa-mi spuna daca RTL transmit calificarile si antrenamentele la f1.Din pacate nu mai cred ca sunt sanse ca digi sa dea f1 si RTL ar ramane singura speranta
    1 1
  • @ a
    cred ca da.. rtl in fiecare an a transmis.. mai e skysports pe net.. sau chiar dolce sport, tot pe net daca nu-l ai pe tv..
    1 0
  • rtl transmite doar calificarile si cursa in direct, iar antrenamentele 3 de sambata dimineata le transmine in avanpremira calificarilor, duminica ei au emisiune speciala cu F1
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru