Williams mizează pe o clasare în puncte în Germania

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Williams îşi propune să câştige puncte cu ambii piloţi în Marele Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Williams a reuşit în premieră în acest sezon să câştige puncte cu ambele monoposturi în Marele Premiu al Marii Britanii şi speră să continue în acelaşi mod şi în cursa de la finalul acestei săptămâni.

Chiar dacă Hockenheim se anunţă un weekend dificil în primul rând din cauza utilizării unor tipuri de pneuri cu performanţe diametral opuse, directorul tehnic Sam Michael speră să obţină puncte cu ambele monoposturi pilotate de Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg.

"După rezultatele bune obţinute pe două circuite cu caractersitici diferite, echipa priveşte înainte spre un weekend competitiv la Hockenheim. Obiectivul nostru este să ne calificăm cu ambele monoposturi în top 10 şi să concurăm pentru puncte", a declarat britanicul în cadrul unui preview al echipei.

Optimismul lui Michael este justificat de update-urile pregătite de Williams pentru acest weekend, printre care se numără şi îmbunatăţirea deflectorului spate, aşa cum procedează de altfel mai multe echipe.

"Am efectuat câteva modificări la deflector şi la sistemul de evacuare, pe care le vom testa în sesiunile de antrenamente de vineri.

Chiar dacă cursa pentru dezvoltarea monoposturilor este nemiloasă, restricţiile testelor permit tuturor echipelor să concureze în termeni de egalitate", a mai precizat el.

Via | Williams

Comentarii (1)

  • barrichello
    sper sa faca o treaba frumoasa duminica
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru