Williams mizeaza pe un update aerodinamic in Spania

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Williams va introduce o noua aripa fata si noi placi laterale pentru monopostul Williams cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei.

Prima cursa europeana a noului sezon competitional este un bun prilej pentru cele mai multe echipe pentru a introduce un prim pachet aerodinamic complex in acest sezon.

Williams nu face nici ea exceptie si a confirmat ca va utiliza un nou update aerdinamic, care include o noua aripa fata si modificarea pozitiei oglinzilor, conform cerintelor impuse recent de FIA.

“Vom avea cateva update-uri aerodinamice pentru monopost la Barcelona, inclusiv o noua aripa fata, noi placi laterale si o revizuire a oglinzilor. De asemenea, vom utiliza noi parti de teste pentru a dezvolta conceputul aripii sapte (n.r - noul sistem de ventilatie) pentru care am avut un timp limitat la Shanghai”, a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Anterior, Williams a confirmat ca un update major va fi introdus abia la Marele Premiu al statului Monaco. Echipa britanica a avut un start dezamagitor de sezon, castigand doar 6 puncte in primele patru etape ale sezonului, fiind depasita inclusiv de revelatia Force India.

De altfel, Toro Rosso si BMW-Sauber sunt singurele echipe cu traditie care au castigat mai putine puncte in 2010 decat Williams.

Via | Williams

Taguri: Michael, Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru