Williams, multumita ca a fost acceptata in sezonul 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.06.2009
Williams sustine ca este multumita ca cererea de inscriere neconditionata in sezonul 2010 al Formulei 1 a fost acceptata de catre FIA.

Cu exceptia celor de la Force India, Williams F1 Team a fost singura echipa care a depus o cerere neconditionata de inscriere in sezonul 2010 al Formulei 1.

Asa cum se anticipa, cererea echipei a fost acceptata, iar Williams sustine ca este multumita de hotararea luata de forul mondial: "Williams este multumita sa confirme ca cererea sa de inscriere in sezonul 2010 al Formulei 1 a fost acceptata de FIA", se precizeaza in comunicatul de presa al echipei britanice.

La randul sau, seful Frank Williams este incantat de oportunitatea de a concura in sezonul cu numarul 42. "2010 va fi cel de-al 42-lea sezon consecutiv personal in Formula 1. Deja desenam principalele elemente ale moniopostului FW32 de anul viitor care se va baza pe pasul inainte realizat cu FW31".

Via | Williams

Comentarii (3)

  • Papa Frank
    Singura sansa a lui Papa Frank sa mai lupte pentru un titlu este ca cei din FOTA sa nu accepte conditiile lui Max. Probabil ca este printre putinii care il sfatuiesc pe max sa nu se lase. Nu putea face mare lucru pentru ca FIA l-a scapat de faliment cand l-a desemnat ca furnizor de sasiuri pentru F2. Sluga umila a lui Max are parte de mici bucurii.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Wolful
    Incearca marea cu degetul. Fara RBS nu mai exista Williams, fie el buget de 40-50 sau mai multe milioane. Iar monopostul de anul acesta... nu a fost o prea mare reusita. Parerea mea este ca in loc sa se gandeasca la castigat, mai bine s-ar gandi la participat.
    0 0
  • am observat in ultimii ani
    in ultimii ani am observat ca monopostul williams este destul de rapid in teste dar in cursa si calificari nu sunt la fel de performante
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru