Williams, mulţumită de locul patru obţinut la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.06.2010
Williams este satisfăcută de locul patru ocupat de Rubens Barrichello în Marele Premiu al Europei şi pune rezultatul pe seama update-urilor introduse pe monopost.

Williams a avut un debut dezamăgitor de sezon şi a reuşit numai sporadic să ocupe unul dintre ultimele locuri care aduc puncte.

Totuşi, britanicii au făcut un pas semnificativ în faţă în Marele Premiu al Canadei, când au ajuns cu ambii piloţi în ultima parte a calificărilor şi au terminat cursa pe locul patru prin Rubens Barrichello. Sam Michael, directorul tehnic al echipei, afirmă că progresul înregistrat de Williams se datorează noilor update-uri implementate pe monopost.

"Performanţa îmbunătăţită a monopostului FW32 se datorează întregului pachet şi probabil naturii specifice a circuitului de la Valencia care s-a potrivit caracteristicilor noastre. Chiar dacă ne îndreptam spre direcţia cea bună, noi şi partenerii noştri avem încă mult de muncă. Ambii piloţi s-au descurcat bine. Hulkenberg a ridicat stacheta în calificări şi a fost bine să vedem asta. Barrichello a obţinut o performanţă bună în cursă şi a obţinut tot ce putea cu materialul avut la dispoziţie", a declarat Michael.

În această cursă, Barrichello a utilizat o nouă configuraţie pentru aripa spate a monopostului, în timp ce Hulkenberg a folosit versiunea precedenta.

Totuşi, noua componentă utilizată de brazilian nu a avut efectul scontat.

"Aripa spate este încă în faza de dezvoltare, aşa că a fost mai bine că am "despărţit" cele mai maşini la Valencia. Având în vedere că am avut ceva probleme cu aceasta componentă în timpul cursei, a fost decizia potrivită", a mai precizat el.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru