Williams neagă înlocuirea lui Senna până la finalul sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 07.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a negat speculaţiile din presă potrivit cărora Bruno Senna este pe punctul de a-şi pierde locul în echipă din cauza unor probleme cu sponsorii.

Presa internaţională a relatat recent că Bruno Senna nu va putea să-şi onoreze contractul cu Williams din cauza faptului că unii dintre sponsorii săi nu şi-au plătit contribuţiile financiare.

Informaţia, care a venit şi în contextul rezultatelor mai puţin favorabile obţinute de pilotul brazilian în prima jumătate a anului, a fost însă negată de Toto Wolff, unul dintre principalii sponsori ai echipei britanice. Întrebat dacă Senna are locul asigurat la echipă până la sfârşitul sezonului, Wolff a replicat: "Da, cu siguranţă".

Urmareste Automarket
În acelaşi context a apărut însă o altă informaţie, potrivit căreia Eike Batista, cel mai bogat om din Brazilia, s-a oferit să-l ajute pe Senna să-şi plătească contribuţia financiară în schimbul unui pachet de acţiuni la Williams.
Şi această informaţie a fost însă negată de Wolff, care insistă că structura acţionariatului va rămâne neschimbată în perioada următoare. "Nu există niciun adevăr în asta, nu vindem acţiuni", a mai precizat el.

În primele 11 curse ale sezonului, Senna a obţinut doar 24 de puncte, cea mai bună clasare fiind un loc şase în Marele Premiu al Malaysiei. Presa speculează că, în cazul în care Williams va renunţa la serviciile sale, locul său va fi preluat de pilotul de teste Valtteri Bottas.

Via Motorsport Total

Comentarii (1)

  • cred ca pentru fiecare pilot nu exista nici o situatie mai umilitoare ca cea in care esti inlaturat de la echipa inainte de finalul sezonului
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru