Williams, nemultumit de rezultatele din 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.04.2010
Frank Williams si-a manifestat dezamagirea pentru rezultatele inregistrate in acest sezon, insa este increzator ca echipa isi va imbunatati treptat performantele.

Desi a construit monopostul FW32 de la zero, Williams a avut un start de sezon lipsit de stralucire si a acumulat doar 6 puncte in clasamentul constructorilor, unul dintre acestea fiind aduse in Malaezia de debutantul Nico Hulkenberg.

Frank Williams, coproprietarul echipei, a admis ca este dezamagit de rezultatele generale din acest an, in ciuda faptului ca britanicii si-au indeplinit obiectivul de a castiga puncte in fiecare cursa.

Totusi, Williams ramane increzator ca, pe parcursul sezonului, echipa isi va reveni din letargiu si va incepe sa puna probleme granzilor.

"In acest moment, performanta nu este suficient de buna. Venim de la primele trei curse cu un numar de initiative pe care trebuie sa le acceleram. Dar inca nu sunt exagerat de ingrijorat in privinta performantei din acest sezon. Mai este mult pana la final si cred ca putem imbunatati. Obiectivul nostru ramane identic cu cel dinainte de Bahrain: sa castigam puncte la fiecare cursa", a declarat britanicul in cadrul unui interviu acordat site-ului sau oficial.

Via | Williams

Comentarii (3)

  • F1_Alonso
    Williams
    Mai are un pic si plange Frank Williams la ce fata are,nu sunt fan Williams dar consider ca Williams nu va sta mult timp in Formula one.Pacat ,dupa plecarea lui Nico vai si amar d ei daca nu vor investi update-uri importante in masina nu-i vad bine.Ca de exemplu F.India iau cam depasit .Numai bine
    1 1
  • NeoGalaxy
    Force India vs Williams s-ar transpune in Mercedes vs Cosworth, iar motorul Cosworth... este cel mai slab dintre motoarele de pe pista. Cred ca motorul este calcaiul lui Ahile pentru masina lor.
    2 1
  • Williams
    Pacat ca nu au un motor mai bun.Cred ca s-ar potrivi motorul Renault cu care au avut mari succese si cea mai buna masina cind Mansell a cistigat titlul mondial-FW18.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru