Williams: "Nu vom avea probleme financiare din cauza plecării lui Senna"

de Daniel Popescu
Joi, 29.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toto Wolff, unul dintre cei mai importanţi acţionari de la Williams, susţine că renunţarea la serviciile lui Bruno Senna nu va avea impact asupra bugetului echipei pentru sezonul 2013.

Williams a anunţat miercuri promovarea ca pilot titular a lui Valtteri Bottas pentru sezonul 2013 în locul lui Bruno Senna. Chiar dacă aducea sume importante de bani la echipa prin intermediul sponsorilor, brazilianul nu a impresionat prin rezultate, iar Williams a preferat să meargă pe mâna pilotului de rezervă Bottas.

Toto Wolff, unul dintre cei mai importanţi acţionari Williams şi, în acelaşi timp, managerul lui Bottas, afirmă că renunţarea la Senna nu va avea un impact major asupra bugetului echipei.

Urmareste Automarket
"Banii joacă un rol important, aşa că pentru noi a fost important să avem cel mai bun pachet posibil.
Suntem bucuroşi că Bottas are parteneri devotaţi Formulei 1 care l-au sprijinit până în Formula 1. Sunt bucuros să spun că nu face o treabă bună doar pe circuit, ci şi în afara lui, pentru că am avut destul succes în Finlanda pentru a aduce sponsori. Nu este o sumă mică. Aşa că aducerea lui Bottas nu este un hara-kiri din punct de vedere comercial"
, a declarat el.

Principala sursă de venit a echipei este contractul de sponsorizate cu compania petrolieră venezueleană PDVSA, care oferă aproximativ 35 de milioane de euro pe an pentru ca Pastor Maldonado să concureze pentru Williams.

Via GMM

Comentarii (2)

  • dar o sa aveti probleme cu rezultatele,chiar daca n-a castigat nici o crusa a fost mai constant ca maldonado..
    6 0
  • vyctor7
    Ai dreptate si sincer B.Senna a fost printre cei mai constanti piloti de pe grila in 2012 aducand puncte echipei ca sa recunoastem Wiliams nu mai este ce a fost . Sant sigur ca anul viitor s-ar fi batut mai sus cu cei mai buni ca depasise cunoasterea curselor ...Pacat ..oricum acest Bottas nu cred ca va confirma ...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru