Williams: "Obiectivul pentru Bahrain este să terminăm pe podium"

de Daniel Popescu
Marti, 01.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams şi-a stabilit ca obiectiv ocuparea unui loc pe podium în cursa de duminică din Bahrain, pentru a recupera astfel terenul pierdut în primele două Mari Premii.

Esential 20 este numarul de puncte castigate de Williams in primele doua curse ale anului
68 de puncte a acumulat Mercedes in acelasi interval de timp
Williams a obţinut doar 20 de puncte în primele două curse ale sezonului, cu 48 de puncte mai puţin decât Mercedes, chiar dacă era considerată una dintre cele mai puternice echipe în urma testelor de iarnă.

Echipa speră să înceapă să progreseze cu ocazia Marelui Premiu din Bahrain, potrivit inginerului de teste Rod Nelson, care a avut un răspuns tranşant când a fost întrebat dacă Felipe Massa sau Valtteri Bottas pot termina pe podium.

"Absolut. Cu siguranţă acesta este obiectivul. Cred că în acest an performanţele depind de circuit. Sunt optimist pentru Bahrain, am făcut multe teste acolo şi avem o idee bună unde suntem pe grila de start, chiar dacă Red Bull arata mult mai puternici decât în teste", a declarat el.

În plus, Nelson susţine că performanţele unui monopost depind în mare măsură de modul în care sunt setate, pentru a favoriza rezultatele din calificări sau pe cele din cursă.

"Nu avem probleme din cauza lipsei de forţă de apăsare aerodinamică, ci din cauza unei lipse a rezistenţei la aer.

Trebuie să analizezi unde vrei să pui monopostul, dacă vrei să fi rapid pe un circuit în calificări sau să fi rapid în curse pe un alt tip de circuit", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (3)

  • da si obiectivul lui max chilton este sa termine in top 5
    6 3
  • Nu vad cine i-ar putea incurca.
    3 3
  • lucky70
    Catterham@Kobayashi!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru