Williams pregăteşte schimbări majore pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.04.2011
Williams a dezvăluit că va face modificaari majore în structura echipei în perspectiva sezonului 2012, după debutul dezastruoas de sezon.

După prestaţiile încurajatoare din testele din iarnă trecută, Williams a început sezonul 2011 cu rezultate nesatisfăcătoare: Rubens Barrichello şi Pastor Maldonado nu au reuşit să promoveze în ultima parte a calificărilor nici în Australia, nici în Malaezia şi nu au terminat nicio cursă, abandonând de fiecare dată din diverse motive.

Adam Parr, preşedintele celor de la Williams, a admis că este surprins şi frustrat de situaţia actuală a echipei şi anunţă modificări majore în structura departamentului tehnic pentru sezonul 2012.

"La fel ca toată lumea de la Williams, sunt surprins şi frustrat de startul nostru. În primul rând, trebuie să înţelegem unde suntem puternici şi unde suntem slabi. Am avut câteva zone de succes cu monopostul FW33 şi putem construi pe baza acestora. De asemenea, avem îmbunatăţiri promiţătoare pentru Shanghai şi Istanbul şi avem nevoie de performanţe din partea acestora. Trebuie să rezolvăm şi problemele de fiabilitate, pentru că acestea afectează imediat performanta şi absorb resursele care ar trebui concentrate pe dezvoltare.

Vom analiza cum să remediem problemele pe termen scurt, dar vom lucra pentru a întări echipa pentru 2012. Toate aspectele vor fi revizuite, nimic nu este sacru, dar vom face asta metodic", a precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • salutare
    incep sa cred ca Williams a devenit un fel de Dinamo de la fotbal,care de 8 ani se tot pregateste pentru Liga Campionilor!Williams,in fiecare an incep sa declare ca asa si pe dincolo,iar cand incep primele etape,se dezumfla ca un balon de sapun.Mare pacat,pentru ca este una din simpatiile mele Williams!
    14 0
  • Salut!
    Ai mare dreptate mad79! ..si mie imi pare rau de Williams. Saracu Frack, "baa uite.. am trait sa o vad si pe asta.. maine poimaine ma bat cu Virgin, HRT-u' sau Lotusul in coada clasamentului".
    8 0
  • robitza
    Williams
    williams e dezastru .In 2002 castigat 7 curse pe sezon ,iar anul asta se chinuie sa termine o cursa. Echipa e praf cu `p` MARE.
    2 0
  • Hi
    Nu stiu unde sa postez, asa ca am cautat unde sunte cele mai recente postari.
    Ma intereseaza sa merg la Monza anul acesta, insa nu inteleg metoda platii si tot ce tine de bilet, cumparare, locuri, daca particip de la q1,2,3 pana la cursa..Daca stie cineva sa posteze un raspuns.

    Multumesc!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru