Williams pregăteşte un update major pentru Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Williams va testa din nou sistemul de ventilaţie la Valencia înainte de a introduce un update semnificativ pentru Marele Premiu al Marii Britanii.

Williams şi-a continuat parcursul modest din acest debut de sezon şi în Marele Premiu al Canadei, întrucât Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg au încheiat cursa doar pe locurile 13 şi, respectiv, 14.

Departe de pretenţiile unei echipe tradiţionale prin prisma celor numai opt puncte cucerite în 2010, Williams spera într-un reviriment în următoarele două curse.

Pentru etapa de la Valencia de peste două săptămâni, britanicii vor evalua din nou sistemul de ventilaţie F-duct, în timp ce pentru Marele Premiu al Marii Britanii din 11 iulie este programat un update semnificativ al monopostului FW32.

"Am parcurs două programe în tunelul de vânt pentru a obţine cea mai eficientă iteraţie a aripii spate. Sincer să fiu, aripa spate este principala diferenţă pentru circuitele cu o forţă de rezistenţă a aerului redusă, întrucât bodywork-ul este foarte curat din cauza regulamentului. Următorul nostru update major este plănuit pentru lansare la Marele Premiu al Marii Britanii.

Pentru Valencia, vom lua sistemul de ventilaţie F-duct pentru a-l testa din nou", a explicat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Echipa a utilizat la Montreal şi o nouă configuraţie pentru aripa fata, care va rămâne pe monopost şi la Marele Premiu al Europei.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru