Williams prezintă noile culori după ce Martini a devenit sponsor principal

de Daniel Popescu
Joi, 06.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a dezvăluit joi noile culori ale monopostului pentru sezonul 2014. Acesta este predominant alb şi beneficiază de dungi roşii şi două nuanţe de albastru după ce brandul de băuturi alcoolice Martini a devenit sponsor principal.

Williams şi Martini împart o istorie bogată în lumea sporturilor cu motor, iar valorile brandurilor noastre şi pasiunea noastră pentru curse fac acest parteneriat să fie natural.

Frank Williams
Coproprietar Williams
Williams a dezvăluit joi că Martini va fi sponsorul principal al echipei începând din sezonul 2014 al Formulei 1, astfel că numele oficial al britanicilor va fi Williams Martini Racing.

Cu această ocazie, Williams şi-a schimbat radical culorile monopostului, care este acum predominant alb şi are celebrele dungi roşu, albastru închis şi albastru deschis ale brandului Martini.

"Suntem entuziasmaţi să primim Martini în familia Williams şi să lansăm oficial Williams Martini Racing. Williams şi Martini împart o istorie bogată în lumea sporturilor cu motor, iar valorile brandurilor noastre şi pasiunea noastră pentru curse fac acest parteneriat să fie natural. Va fi grozav să vedem încă o dată în Formula 1 dungile Martini în uniune cu Williams", a declarat Frank Williams, coproprietarul echipei britanice.

Martini este un cunoscut brand de vermut care a luat naştere în Italia în 1847 şi şi-a asociat imaginea cu motorsportul încă din 1968.

Pe parcursul a peste trei decenii, Martini s-a evidenţiat prin intermediul câtorva partneriate pline de succes alături de nume sonore precum Porsche în competiţiile de sportscar sau Lancia în Campionatul Mondial de Raliuri.

▶ Martini în motorsport - 10 parteneriate istorice

Schimbările de regulament de o asemenea anverură schimbă radical ordinea pe grila de start şi generează oportunităţi pentru echipe să facă un pas înainte.

Frank Williams
Coproprietar Williams
Aducerea celor de la Martini ca sponsor principal reprezintă doar ultima noutate a echipei pentru sezonul 2014, care l-a recrutat pe experimentatul Felipe Massa şi a efectuat o serie importantă de schimbări în departamentul tehnic. Williams este încrezător că echipa va înregistra performanţe bune într-un sezon 2014 presărat cu numeroase noutăţi în regulament.

"2014 va fi un sezon fascinant, întrucât schimbările de regulament de o asemenea anvergură schimbă radical ordinea pe grila de start şi generează oportunităţi pentru echipe să facă un pas înainte.

Pe parcursul iernii ne-am demonstrat ambiţiile după o serie de schimbări pozitive: avem o nouă echipă de piloţi, noi ingineri şi noi parteneri comerciali pentru 2014", a mai precizat Williams. 

Via Williams

Comentarii (15)

  • Unul dintre cele mai frumoase si performante monoposturi
    17 1
  • mihnea
    Si iata doua legende care sper sa se ridice la nivelul asteptarilor!
    15 1
  • Aur1989
    Frumos
    9 0
  • camping
    campioana din 2014
    5 7
  • Moare de ciuda Kimi. Cred ca deja stim viitoarea echipa pentru care va alerga Kimishor :))
    9 18
  • nice :)
    10 0
  • Imi aduce aminte de Brown GP.
    Sper sa se aproprie si de performantele ei :)
    8 2
  • @fier0
    si cand scuderia avea Marllboro pilotii veneau musai pentru tabac?sau ai vrut sa fii ironic fin???mare fan mapispealonso trebuie sa fii,chiar nu poti sa vorbesti strict despre subiect,si dai cu batan balta sa te afli in treaba.Poate vo trage finlandezu de o sa faca ala(alongagio) credite la santander sa i puna brand de bautura pe trotineta.
    7 5
  • @@fier0 Trebuie sa fii tare trist! Imi pare rau de tine! :D Hai, bea un Red Bull!
    6 3
  • @fier0
    Ted Kravitzs 2014 Predictions http://youtu.be/k1CIHwfe_PI
    Zau ca nu am treaba cu energizantele,tocmai asta m a deranjat ca ai facut gluma pe seama la WILLIAMS
    3 4
  • daci76
    Wiliams in culorile anilor 70'
    3 0
  • JugaruGabi
    ferr1, daca un om a avut o problema cu alcoolul in trecut, nu inseamna ca trebuie sa il iei peste picior tot timpul. Astea-s comportamente de copii de 2 ani, cand fac misto de un altul ca e mai gras, sau ca are nasul prea mare, sau ca are aparat dentar si mai stiu eu ce tampenii.

    Cu alte cuvinte, maturizeaza-te! Si tu, si ceilalti care il iau pe Raikkonen peste picior ca e alcoolist. Si pentru ironiile fine la adresa problemelor sale, sper sa va bata "idolii" pe intregul sezon. Poate asa macaniti mai putin... voi si acei sustinatori de la alte echipe...
    2 1
  • @JugaruGabi cred ca ai fost unul dintre copiii care erau subiectele tuturor glumelor :D Imi pare rau de tine!
    Ai auzit de ceea ce se cheama ironie?
    A lua peste picior inseamna a jigni. Eu nu fac asta, nici macar cu Mircea care se jigneste singur :))
    0 1
  • JugaruGabi
    @ferr1.. Esti exact cum ti-am spus. Si chiar daca ai o varsta, creierul nu iti e prea mult dezvoltat de duci discutia inspre mine si trecutul meu. :)
    E misto sa spui despre mine lucruri si totusi habar nu ai cine sunt sau cum am fost in copilarie, poate te-a facut sa te simti genial, cam cum se simte si un pustan de 14 ani.

    Tocmai ca s-a vazut ironia, baietasule, inca de la commentul tau initial ref la Raikkonen. Ca toata discutia se invartea in jurul designului monopostului Williams. Remarca ta a venit ca nuca in perete.
    0 0
  • anul asta se mai face f1 champ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru