Williams: "Putem câştiga cursele din Belgia şi Italia"

de Daniel Popescu
Marti, 05.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams consideră că va fi capabilă să lupte pentru victorii în cursele de la Spa-Francorchamps şi Monza, datorită puterii motorului Mercedes şi a caracteristicilor aerodinamice.

Esential 3 podiumuri a obtinut Williams in acest sezon
4 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
Williams priveşte cu încredere spre a doua jumătate a acestui sezon competiţional, în special datorită configuraţiei circuitelor care vor deschide ultima parte a anului.

Spa-Francorchamps şi Monza favorizează monopostul Williams, motiv pentru care directorul de performanţă Rob Smedley consideră că echipa va putea lupta pentru victorii.

"Este o posibilitate. Ambiţia acestei echipe este de a câştiga titlul, iar pentru a câştiga titlul trebuie să învingi pe toată lumea. Cred că ştim că titlul merge într-o singură direcţie în acest an, dar asta nu ne opreşte să ne pregătim pentru anii următori. Trebuie să învăţăm din nou cum să câştigăm", a declarat el.

Optimismul lui Smedley este justificat de faptul că circuitele din Belgia şi Italia necesită o putere mare din partea motorului şi un pachet aerodinamic cu forţă de apăsare scăzută, elemente îndeplinite de Williams.

"Ambele circuite se potrivesc bine monopostului nostru, pentru că puterea este foarte importantă, aşa că fiecare cal putere valorează mai mult decât pe alte circuite, iar sensibilitatea forţei de apăsare aerodinamică este foarte ridicată, în special la Spa.

Monopostul nostru este puternic în ambele zone. Sunt încrezător că monopostul nostru se poate descurca bine în aceste două curse şi nu ne temem de nimeni", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (7)

  • Vise ,taica vise
    9 6
  • Vise.Atata timp cat Massa nu isi revine in aceasta vacanta nu prea au sanse mai mult de locul 3 in clasamentul constructorilor.Le vor lua imediat locul celor de la Ferrari care a ajuns de rusinea F1 daca stai si te gandesti ,,Ce echipa era ferrari cand il aveau pe Shumacher''Ar deveni de cacao daca Force India Mercedes i-ar aduce pe locul 5 asa cum si-au propus.Wiliams nu prea au cum sa castige cele 2 curse din Belgia si Italia atata timp cat Lewis Hamilton va fi in forma si nu va mai fi manarit pt. ca sa nu uitam motorul celor de la Wiliams este de la mercedes si este ceva mai bun.M-ai bine se potrivesc aceste 2 circuite celor de la mercedes pt ca mnopostul lor e mei puternic mai aerodinamic si au niste piloti ceva mai buni
    11 8
  • ifronul
    Hai ca vine si ricciardo si mai debiteaza si ala ca cine stie ce campion mai devine
    14 3
  • cosmin
    in conditi normale au treapta a treia asigurata
    13 2
  • mi-aș dori să fie Massa cel care să cîștige, pre mult ghinion a avut pînă acum.
    dar Ham Ham le va cîștigă....
    15 3
  • hamulica
    Mai o pana, un rateu, o placuta cu tupeu si o sticla de benzina sa se-aprinda hamulica :))
    6 1
  • ovidiu15081982
    Williams abereaza la greu in ultima vreme..Bottas care vrea victorii..deh nu mai e multumit cu 3 podiumuri consecutive si Symonds care spune ca au super masina alaturi de Smedley care ii tine isonul !
    Williams nu poate urca mai sus de locul 3 au doar pe Bottas care puncteaza bine si Massa care o da de gard sau puncteaza slab ! Fata de anul trecut sezonul actual e parfum..sa fie multumiti !!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru