Williams: "Ralf e terminat!"

Publicat Sambata, 23.06.2007

Sir Frank Williams spune ca Ralf Schumacher nu isi va mai gasi loc in vreo echipa de Formula 1 la finalul acestui sezon. Williams este patronul echipei la care Ralf a inregistrat toate cele cinci victorii ale carierei sale in Formula 1.

"Ma uit la Ralf si mi se pare ca si-a pierdut total interesul pentru Formula 1. Cred ca intreaga sa cariera se apropie de final", a declarat Williams.

Acesta nu mai calatoreste la cursele care au loc in afara Europei, insa spune ca va reveni in Australia, Malaezia sau Canada imediat dupa ce echipa sa va incepe sa castige din nou Grand Prix-uri.

In cazul in care se va retrage din Formula 1, Ralf va avea probleme chiar si cu celelalte categorii ale motorsportului. Desi foste stele ale Formulei 1, cum sunt Alesi, Hakkinen sau Frentzen au mers in DTM la finalul carierei, Ralf nu si-ar gasi loc aici. "Nu suntem un bazim de scurgere a tuturor pilotilor frustrati din Formula 1. Daca il aduce pe fratele sau cu el, poate veni in DTM. Serios, in DTM avem de-a face doar cu piloti foarte buni", au declarat cativa oficiali din DTM, campionatul german de turisme.

Comentarii (1)

  • acelasi lucru spus de 15000 ori
    Of of....
    Ralf Schumacher nu va mai rula ptr Toyota, nu va mai fi in Formula 1, nu va mai rula in nici o competitie, va divorta, ii va pica tavanul in cap, va scapa cu viata insa va avea apa la genunchi....in total -700pt si pana la sfarsitul sezonului numai trebui sa-i luati puncte pentru aceasi stire spusa de 15000 de oameni.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru