Williams reintroduce sistemul de ventilaţie la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.06.2010
Williams a anunţat că va utiliza din nou sistemul de ventilaţie F-duct în Marele Premiu al Europei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Williams a fost una dintre primele echipe care a utilizat un sistem de ventilaţie de tip F-duct asemănător cu cel pionierat de McLaren la începutul sezonului.

Totuşi, după utilizarea acestuia în cursele din China şi Spania, britanicii au renunţat la componentă din cauza eficienţei reduse, însă sistemul a fost îmbunătăţit din punct de vedere tehnic şi va fi utilizat din nou în Marele Premiu al Europei din acest weekend.

Pe lângă sistemul de ventilaţie F-duct, Williams a confirmat că va introduce mai multe update-uri menite să îmbunătăţească performanta generală a monopostului FW32. Pe baza acestor upgrade-uri, britanicii spera să termine în puncte cursa de pe circuitul stradal din Valencia.

"Vom avea mai multe upgrade-uri pentru FW32, inclusiv o nouă dezvoltare pentru sistemul de ventilaţie F-duct. Am câştigat puncte în fiecare dintre cele două curse de la Valencia şi acesta este obiectivul nostru şi de această dată", a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

După primele opt curse din acest an, Williams ocupa doar locul şapte în clasamentul constructorilor cu opt puncte.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru