Williams revine la o versiune mai veche a aripii faţă

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.05.2010
Williams a anunţat că va utiliza o specificaţie mai veche pentru aripa faţă în Marele Premiu al Turciei.

Williams a fost lovită de două accidente majore în Marele Premiu al statului Monaco, iar monoposturile pilotate de Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg au suferit defecţiuni importante.

În săptămâna care a trecut de la cursa din Principat, Williams a reuşit să construiască părţile necesare pentru a le înlocui pe cele defecte, cu excepţia celor destinate aripilor faţă.

Din acest motiv, Williams va concura în Marele Premiu al Turciei de la finalul acestei săptămâni cu versiunea precedentă a aripii faţă.

"Am petrecut ultima săptămână construind părţi noi pentru Istanbul după defecţiunile suferite la Monaco. Toate părţile care necesitau modificări au fost înlocuite, cu excepţia aripii faţă, pentru care avem nevoie de mai mult timp. Prin urmare, trebuie să revenim la precedenta specificaţie pentru această cursă şi să aşteptăm până la Montreal pentru versiunea updatata", a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru