Williams se opune testului lui Schumacher cu F60?

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.08.2009
Gazzetta dello Sport sustine ca Williams este singura echipa care se opune ca Michael Schumacher sa efectueze un test cu monopostul F60, in timp ce Force India nu a luat inca o decizie in acest sens.
Williams se opune testului lui Schumacher cu F60?

Via | F1way

Comentarii (4)

  • NeoGalaxy
    @Williams
    Era de asteptat, le este frica ca ambii piloti sa nu fie depasiti de Ferrari, over and over times again :)))
    0 0
  • ...
    s-au trezit si astia...oricum...nush...si daca force india ar fii impotriva tot ar fii 8-2...si tocmai acestea care au fost excluse din fota...cred ca de ciuda au luat aceasta decizie...
    0 0
  • ceau
    si asa lasand se incalca regulamentul privind testele din timpul anului!sa zica mersi ca i-au dat voie sa faca aceste teste,macar!daca o regula este luata,de ce sa nu se aplce tuturir!cu ce e mai presus Schumacher,decat Alguersuari,nu ura ca nici el nu a efectuat nici un test cu noul STR,asa ca Schumacher sa stea in banca lui!Poate ca a castigat el 7 titluri de campion mondial,dar acum baietii joaca in alta liga!
    0 0
  • Williams? Cine sunt astia???
    Pe vremuri cand aveau resurse materiale, si titluri castigate cu mare usurinta, nu se dadeau la o parte de la tot felul de imbunatatiri pe care le faceau in timpul sezonului, desigur era un alt regulament, dar de cand nu mai scriu ei istoria formulei 1, ci sunt doar o echipa de pluton, ma gandesc ca nu pot sa accepte ca Schumacher "s-ar putea" sa ne ofere o lectie de istorie "live". Oricum era de asteptat ca sa nu accepte, pana la urma e pacat fiindca F1 nu este numai Williams, care si ei au scris pagini frumoase, dar ce a mai fost extrvagant in F1 de cand s-a retras Schumacher???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru