Williams: "Senna nu va fi înlocuit cu Bottas"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Williams a negat zvonurile potrivit cărora Bruno Senna va fi înlocuit de pilotul de rezervă Valtteri Bottas pe parcursul acestui sezon.

Williams a obţinut duminică prin Pastor Maldonado prima victorie în Formula 1 după o pauză de aproape opt ani, însă presa internaţională susţine că echipa este nemulţumită de lipsa de rezultate a lui Bruno Senna.

Speculaţiile au mers atât de departe încât pilotul de rezervă Valtteri Bottas este creditat cu şanse să-l înlocuiască pe brazilian la un moment dat în acest sezon.

Informaţiile au fost însă dezminţite categoric de Toto Wolff, unul dintre acţionarii echipei Williams şi managerul lui Bottas. "Această poveste este o prostie. În acest moment trebuie să-l sprijinim pe Senna. Să nu amestecăm strategiile. Avem un job de făcut şi vom continua să-l facem", a precizat el.

Speculaţiile sunt însă impulsionate de faptul că, potrivit contractului de pilot de rezervă, Bottas participă în acest sezon la 15 sesiuni de antrenamente libere chiar în locul lui Senna, pentru a căpăta experienţă la volanul monopostului de Formula 1.

Via | GMM

Comentarii (7)

  • Nu-l prinde toamna la Williams.
    12 3
  • fail
    nu are nici o treaba cu faptul ca unchiul sau a fost o legenda el e un pilot normal prea normal
    12 3
  • mobius
    sa nu ne pripim
    Maldonado a avut o sansa, Senna inca nu a avut-o. Eu cred ca Senna mai are multe de aratat si o va face cu siguranta.
    6 6
  • SA REVINA BARRICHELLO.....
    1 3
  • BARRICHELLO Poate cu aceasta masina sa castige cel putin locul 2.
    1 3
  • jerryS
    salutare
    asa ati spus si de Maldonado,iar acum il laudati cu totii,asa ca nu trebuie sa fii un geniu sa stii,ca voi va indreptati,dupa cum bate vantul si nu aveti judecata proprie!
    5 1
  • inainte de cursa din spania avea multe puncte in fata lui maldonado... asa ca...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru