Williams speră să câştige lupta cu Ferrari şi McLaren pentru locul trei la constructori

de Daniel Popescu
Luni, 04.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams consideră că deţine al treilea cel mai rapid monopost şi speră să câştige lupta pentru locul trei în clasamentul constructorilor împotriva rivalilor de la Ferrari, McLaren şi Force India.

Esential 4 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
135 de puncte a acumulat Williams in acest sezon
Înaintea ultimelor opt curse ale sezonului, Williams ocupă locul patru în clasamentul constructorilor cu 135 de puncte, cu şapte mai puţine decât rivalii de la Ferrari, după ce echipa nu a impresionat pe circuitul de la Hungaroring.

Directorul tehnic Pat Symonds consideră că britanicii au în prezent al treilea cel mai rapid monopost şi speră să câştige lupta cu Scuderia, McLaren şi Force India pentru locul trei în clasamentul constructorilor.

"Cred că avem al treilea cel mai rapid monopost şi dacă îl folosim şi îl dezvoltam corespunzător vom fi a treia echipe pe cele mai multe circuite. Lupta este foarte echilibrată în acest sezon. Mercedes are cea mai bună maşină, cei de la Red Bull sunt pe doi, iar apoi suntem noi, Ferrari, Force India şi McLaren.

Este un grup compact, dar credem că avem al treilea cel mai rapid monopost", a declarat el.

Totuşi, Symonds avertizează că acest lucru nu garantează locul trei pentru Williams la sfârşitul sezonului, întrucât alte echipe pot înregistra progrese pe alte planuri.

"Diferenţa dintre a termina pe locul trei şi pe locul şase la general ar putea fi foarte mică. Dacă suntem a treia cea mai bună echipă, ar trebui să terminăm pe trei în campionat, dar în 2005 (n.r - la Renault) am câştigat titlul cu Fernando Alonso chiar dacă McLaren avea un monopost mai bun. Am fost o echipă mai bună şi am câştigat prin modul în care am abordat cursele", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (3)

  • Daca l-ati avea acum pe Alonso sigur v-ati bate pt locul II.
    8 1
  • mobius
    Eu cred ca au un al doilea cel mai rapid monopost, insa au doar un singur pilot capabil de rezultate bune si constante si acesta este bineanteles Bottas.
    15 2
  • Stati sa vedem ce ne rezerva a doua parte a campionatului!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru