Williams speră să revină în puncte la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.06.2012
Williams mizează pe o revenire în puncte după cura dezamăgitoare de la Montreal. Echipa a câştigat un singur punct după victoria de la Barcelona.

Pastor Maldonado a obţinut o victorie surprinzătoare în Marele Premiu al Spaniei, însă după acest succes Williams a înregistrat un regres vizibil.

Venezueleanul a abandonat la Monaco şi a terminat doar pe locul 13 în Canada, în timp ce coechipierul său Bruno Senna a câştigat un singur punct la Monaco înainte de a ocupa doar locul 17 la Montreal.

Mark Gillan, şeful inginerilor echipei britanice, speră ca Williams să aibă parte de un weekend semnificativ mai bun în Marele Premiu al Europei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"După rezultatele din ultimele două curse suntem determinaţi să demonstrăm îmbunatăţirile echipei şi să ne asigurăm că ambele monoposturi vor aduce puncte. Valencia este un circuit dificil atât pentru pilot, cât şi pentru monopost, iar gestionarea pneurilor va fi şi mai importantă, întrucât pista va evolua pe parcursul weekendului", a declarat el.

La rândul său, Maldonado speră ca îmbunătăţirile aduse de ingineri monopostului Williams să-şi arate eficienţa pe circuit printr-o clasare în puncte.

"Dezvoltăm în mod constant monopostul şi este consecvent pe stinturi lungi.

Speram să îmbunătăţim rezultatele comparativ cu ultimele două curse şi să câştigăm câteva puncte bune", a precizat el.

Senna este la rândul său încrezător în abilitatea echipei de a trece peste rezultatele mai puţin satisfăcătoare din ultimele curse.

"Prestaţia noastră din Canada nu reflectă potenţialul real al monopostului, dar am muncit din greu pentru a înţelege motivele şi sperăm să lăsăm acea cursă în urmă şi să obţinem un rezultat bun aici", a precizat brazilianul.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru